Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 26/10

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 26/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τόπο στις… ευκολίες!

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ενσωματώσεις στη λογική σου κάποιες αντιλήψεις, που μπορεί σε πρώτη φάση να μην συμφωνείς, αλλά η ουσία είναι ότι θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα η αποκατάσταση της σχέσης σου με ένα ισχυρό πρόσωπο να αποβεί το «κλειδί» της επιτυχίας σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Δία είναι για σένα «όλα τα λεφτά», είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά! Αν μάλιστα αφήσεις κατά μέρος τις επιφυλάξεις σου και δεν καθυστερήσεις την πορεία των πραγμάτων, ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου θα σε οδηγήσει αναπόφευκτα στην επιτυχία!


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Δία ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου κι αν ανοίξεις μια δουλειά σήμερα, το βέβαιο είναι ότι θα πάει πολύ καλά. Επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται για να γίνουν όλα πιο εύκολα στην ζωή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε «μπερδέματα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι όμως που θα σου δώσει το δικαίωμα να διαγράψεις οριστικά από τη ζωή σου ένα άτομο που «ποντάρει» στην ευαισθησία σου και σε έχει εκμεταλλευτεί επανειλημμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Δία δίνει μια αναπτυξιακή πνοή, τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στα οικογενειακά σου. Αν μάλιστα αναζητάς έναν χώρο… αντάξιο του μεγαλείου σου, θα τον έχεις, ενώ ανάλογα θετικές είναι οι προδιαγραφές σου και στην περίπτωση που θέλεις να πετύχεις μια περιουσιακή ρύθμιση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου-Δία προδιαθέτει σε μια ευχάριστη, όσο και πλούσια σε συμβάντα καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείεται να αναβαθμιστούν θεαματικά και τα μέσα που χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις σου ή την επικοινωνία σου με τους άλλους. Στο πλάνο της ημέρας είναι πάντως και κάποιες πολύ όμορφες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Δία ευνοεί «σκανδαλωδώς» τα οικονομικά σου κι αν σκέφτεσαι να κάνεις μια επένδυση, μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία. Ωστόσο, αν θες να αγοράσεις κάτι, περίμενε μήπως τελικά στο… δωρίσουν, αφού για σένα ισχύει το «ζήτα και θα σου δοθεί»!!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Δία στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο τυχερό/η στις επιδιώξεις σου και το βέβαιο είναι ότι μπορείς να έχεις εύκολα ό,τι επιθυμήσεις. Καλό είναι ωστόσο να μην εξαντλήσεις την συμπαντική εύνοια σε διασκεδάσεις και… καταχρήσεις, αλλά να ξεκινήσεις και κάτι σημαντικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Δία απλώνει δίχτυ προστασίας στο σύνολο των προσπαθειών ή των συναλλαγών σου, ίσως μάλιστα να μάθεις κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα της κατάστασης και των… κινδύνων που απέφυγες! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως να συμβάλλει σε μια οικονομική αβεβαιότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια κυκλοθυμία, που αναπόφευκτα θα δυσκολέψει και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Ωστόσο, ο Πλούτωνας που στέκει… πλάι της θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις θέσεις σου απέναντι σε συναισθηματικούς «εκβιασμούς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Δία σε βοηθά να «αλλάξεις επίπεδο» στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη κι ενός ισχυρού παράγοντα. Κι από την στιγμή που η τύχη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, απλά απόλαυσε το πλεονέκτημά σου, χωρίς να σκοτίζεσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Δία εξυπηρετεί άριστα την πρόθεσή σου να κάνεις ένα ταξίδι ή να αποκτήσεις εργαλεία και εξοπλισμό που σε διευκολύνουν. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την πρόοδο στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου ή την εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


Source: Gossip-tv.gr

Exit mobile version