Site icon Hallocy

H The Muse and the Ladybug μας αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα (και πολλά ακόμα)

Εν έτη 2017, υπάρχουν πλέον περισσότερες fashion bloggers από όσες μπορούμε να ακολουθήσουμε. Υπάρχουν όμως και κάποιες που ξεχωρίζουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, χάρη στην έμφυτη αίσθηση του στιλ που διαθέτουν. Η Κλειώ Στασινού, aka The Muse and The Ladybug, είναι μία από αυτές και για αυτό φροντίσαμε να επικοινωνήσουμε και να μάθουμε όλα τα μυστικά της.

Read on!

Τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο στο βιομηχανία της ομορφιάς;

Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρουν σχεδόν τα πάντα! Είτε αυτό είναι ένα καινούριο κόκκινο κραγιόν, είτε ένα ξηρό λάδι σώματος, Όσα χρόνια και αν περάσουν συνεχίζω να έχω τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε φορά που ένα καινούριο προϊόν ομορφιάς φτάσει στα χέρια μου!

Ποιο είναι το στίγμα που θέλεις να αφήσεις σε αυτό το industry;

Νομίζω πως μέσα από την δουλειά μου και την προσωπικότητα μου, προσπαθώ να δείξω στις γυναίκες ότι πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση, να είναι δυναμικές, να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και να αποδέχονται τα ελαττώματα τους! Επίσης να βάφονται λιγότερο! Less is more κορίτσια!

Θέλουμε να μας διηγηθείς την πιο αστεία ιστορία που σου έχει συμβεί στα social media.

Ανατρέχοντας πίσω στα τελευταία 7 χρόνια σχεδόν που ασχολούμαι με τα social media, για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια. Μάλλον δεν έχει συμβεί ακόμα χαχα!

Τι δεν θα έκανες ποτέ για να αποκτήσεις περισσότερους followers;

Δεν θα υποκρινόμουν ότι είμαι κάποια άλλη, ψεύτικη, για να είμαι αρεστή σε περισσότερο κόσμο. Επίσης δεν θα έκανα εκπτώσεις όσον αφορά την δουλειά μου και την αισθητική μου, μιας που είναι αρκετά minimal και ο κόσμος θέλει να βλέπει πως να το θέσω, πιο busy φωτογραφίες! Αποφάσισα λοιπόν πως θα εκπαιδεύσω το κοινό μου και δεν θα υποβιβάσω την ποιότητα της δουλειάς μου. Τέλος θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια στο πόσο εκτίθεσαι στα social media, γιατί το να προστατεύεις την προσωπική σου ζωή είναι πολύ σημαντικό.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κραγιόν;

Κεφάλαιο κραγιόν! Το αγαπημένο μου! Σε αυτό το σημείο θα σου εκμυστηρευτώ ότι έχω τρέλα με τα κραγιόν και ότι φοράω ακόμα και όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι! Τρελή? Ίσως χαχα! Είμαι λάτρης του Rouge Pur Couture από YSL και τώρα που χειμωνιάζει του Cremesheen Hang-Up από MAC!

Ποιο είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεσαι;

Θα ξεκινήσω λέγοντας σου ότι από το σπίτι μου δε φεύγω ποτέ αν δεν έχω βάλει κραγιόν, mascara και άρωμα! Θεωρώ λοιπόν ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας μας. Λόγω δουλειάς έχω την τύχη να δοκιμάζω πολλά και να πειραματίζομαι, αλλά δύο είναι αυτά στα οποία είμαι πιστή και θα αγόραζα ακόμα και δεν εργαζόμουν στον χώρο της ομορφιάς. Το Sakura Cherry Blossom από Jo Malone! Δυστυχώς για εμένα ήταν limited edition και δεν κυκλοφορεί πια, για αυτό το φοράω σε πολύ ξεχωριστές περιπτώσεις! Ελπίζω κάποια στιγμή να εισακουστούν οι παρακλήσεις μου και να ξανακυκλοφορήσει! Δεύτερο αγαπημένο για το οποίο έχω λάβει και τα πιο πολλά σχόλια ακόμα και από άντρες, είναι το Modern Muse ( συνονόματο, τυχαίο? ) από Estee Lauder.

Ποια είναι η beauty τάση σε μακιγιάζ ή/και μαλλιά που ανυπομονείς να δοκιμάσεις τον φετινό χειμώνα;

Με εξιτάρει πολύ η ιδέα του να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες! Τις είδα σε μία γνωστή μου και ξετρελάθηκα τόσο που θέλω να το δοκιμάσω!

Βλέποντας παλιές σου φωτογραφίες τι είναι αυτό που είχες κάνει και ορκίζεσαι να μην ξανακάνεις;

Αν με δεις σε παλιές φωτογραφίες θα διαπιστώσεις ότι είμαι ίδια και απαράλλακτη! Ίδια μακριά μαλλιά και ίδιο make up. Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι είχα κάνει πιο λεπτά τα φρύδια μου στην ηλικία των 15. Ε ήμουν πολύ μικρή και τότε ήταν πολύ μόδα!

Ποιο είναι το χειρότερο σχόλιο που σου έχουν κάνει για τα μαλλιά/μακιγιάζ σου;

Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έχουν κάνει! Γενικά όσον αφορά και τα δύο, είμαι αρκετά κλασσική χωρίς υπερβολές. Οπότε θεωρώ ότι οι επιλογές μου δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για αρνητικά σχόλια.

Με ποιο μακιγιάζ/χτένισμα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση;

Με wavy μαλλιά, κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner! Αλλά και με ίσια μαλλιά, μπορντό κραγιόν και μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών! Νομίζω έχει να κάνει καθαρά με την διάθεση μου την δεδομένη στιγμή καθώς και με το που έχω να πάω!

Ποιο είναι το μήνυμα που πρέπει να δίνει η ομορφιά ως βιομηχανία στις γυναίκες σήμερα;

Θεωρώ ότι το πιο βασικό είναι να νιώθουμε καλά εσωτερικά και όμορφες με τον εαυτό μας. Να μας κάνει να αγαπάμε τα ελαττώματα μας, να λειτουργεί σαν σύμμαχος μας και όχι να μας κάνει να νιώθουμε μειονεκτικά για αυτά λόγω των λανθασμένων και συχνά ψεύτικων προτύπων που δημιουργεί. Να γίνει λίγο πιο ‘’ανθρώπινη’’ και ρεαλιστική! Όσο κλισέ και αν ακούγετε η ομορφιά όντως πηγάζει από μέσα μας για αυτό και οι χαρούμενοι άνθρωποι είναι και οι πιο όμορφοι!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram


Source: Instyle.gr

Exit mobile version