Δευτέρα, 27 Ιουνίου

Κλείνει το εστιατόριο «Νεράντζι» -Τσίπρας και Μπαζιάνα είχαν δειπνήσει εκεί το Σάββατο

Το εστιατόριο «Νεράντζι», εκεί όπου δείπνησε το περασμένο Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα, κατεβάζει ρολά.

Το εστιατόριο, που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως, στεγάζεται σε ένα από τα πιο παλιά κτίρια που υπάρχουν στο Μοναστηράκι, το οποίο είχε ανακαινιστεί διατηρώντας τα παραδοσιακά στοιχεία του.

Μόλις το περασμένο Σάββατο, ο Αλέξης Τσίπρας, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις Βρυξέλλες, δείπνησε με την Περιστέρα Μπαζιάνα, φτάνοντας με διακριτικότητα, καθώς δεν χρησιμοποίησαν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο, αλλά ένα μικρό αυτοκίνητο της ασφάλειάς του, προσπαθώντας να μην τραβήξει την προσοχή των διερχομένων.

Το εστιατόριο «Νεράντζι» στεγάζεται σε ένα από τα πιο παλιά κτίρια που υπάρχουν στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση ως έχει θα κλείσει. Oι ιδιοκτήτες του χώρου σχεδιάζουν σύντομα να ανοίξει και πάλι, φιλοξενώντας αυτή τη φορά άλλου είδους επιχείρηση, που θα συνάδει περισσότερο με το κλίμα της περιοχής αλλά και της εποχής.


Source: Iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης