Δευτέρα, 27 Ιουνίου

Το στοιχείο στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη που στρέφει τις υποψίες της οικογένειάς της προς συγκεκριμένη κατεύθυνση

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. μοιάζουν να βρίσκονται στο σημείο μηδέν.

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στην… αρχή και εξετάζει και πάλι το σενάριο της ληστείας μετά φόνου ως το πιθανότερο (χωρίς να αποκλείει το σενάριο του μανιακού δολοφόνου που μόλις έχει ξεκινήσει το έργο του).

Ωστόσο, η οικογένεια της άτυχης 32χρονης εφοριακού φαίνεται να διατηρεί επιφυλάξεις και να έχει συγκεκριμένες υποψίες, όπως φανερώθηκε από τα λεγόμενα της δικηγόρου τους Γιάννα Παναγοπούλου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κυρία Παναγοπούλου είπε ότι τα μέλη της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη είναι πολύ προβληματισμένα για το γεγονός ότι ο δολοφόνος επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο να της επιτεθεί. Δεν αποκλείουν το γεγονός να ήταν μια τυχαία επίθεση από κάποιον ληστή, όπως όμως τόνισε η δικηγόρος, η οικογένεια της 32χρονης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για το σημείο της επίθεσης. Γιατί δηλαδή ο δολοφόνος τής επιτέθηκε τόσο άγρια στον τάφο του φίλου της. Η οικογένεια της εφοριακού υποπτεύεται ότι δεν είναι τυχαίος ο τόπος και ότι ίσως έχει κάποιον συμβολισμό.

Η δικηγόρος της οικογένειας επιβεβαίωσε την ύπαρξη ασφάλειας ζωής της Δώρας Ζέμπερη, η οποία είχε συναφθεί καιρό πριν. Τα ερωτήματα για τους φόβους και τις αγωνίες που είχε εκφράσει η άτυχη εφοριακός, ωστόσο, παραμένουν. Η κυρία Παναγοπούλου ανέφερε ότι τα όποια στοιχεία για πιθανές πιέσεις ή ακόμη και απειλές σε βάρος της άτυχης εφοριακού η οικογένεια τα έχει προσκομίσει ή τα έχει αναφέρει στην αστυνομία.


Source: Iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης