Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Μαρία Κορινθίου-Γιάννης Αϊβάζης: Τα δημοσιεύματα πως χωρίζουν και η ερωτική εξομολόγηση

Η Μαρία Κορινθίου δεν μασά ποτέ τα λόγια της. Φωτογραφίζεται για το people χωρίς ρετούς και απαντά σε όλα, χωρίς περιστροφές.

Πιστεύεις ότι ο χώρος σε έχει αποδεχτεί σαν καλή ηθοποιό;

Όχι, γιατί μένει στην εικόνα. Μόνο όσοι με βλέπουν στο θέατρο το έχουν πάρει πίσω. Αλλά τους κατανοώ. Όπως μου έλεγε και η Ζωή Λάσκαρη –γιατί εκείνη με έχει βάλει στο θέατρο–, στη δουλειά αυτή πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς τι είσαι. Κι αυτό σε βοηθάει να εξελίσσεσαι. Εγώ ξέρω ότι δουλεύω πάρα πολύ και προσπαθώ για αυτό που κάνω. Είμαι ηθοποιός που δεν μένω στην εμφάνισή μου πάνω στη σκηνή. Αλλά έχω ακούσει και καλά λόγια. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, με τον οποίο παίζουμε μαζί στην παράσταση, μου έλεγε ότι δεν έχω εγκλωβιστεί στην εικόνα μου και ο Γιάννης Βογιατζής ότι είναι τιμή του που παίζω την κόρη του, μια κόρη που δεν είχε ποτέ.

Ο άντρας σου δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα κυρίαρχο αρσενικό, άρα μάλλον θα ήθελε μια πιο «υποτακτική» γυναίκα. Εσύ, πάλι, δεν μου φαίνεσαι για τέτοιος τύπος.

Ισχύει αυτό, αλλά δεν θέλει υποτακτική γυναίκα. Υπάρχουν στιγμές σύγκρουσης μεταξύ μας, όπου ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον με τα πιστεύω του, αλλά ο Γιάννης μου έχει πει πόσο με θαυμάζει και πόσο αντράκι είμαι, είναι ένα στοιχείο που αγαπάει σε μένα. Εγώ, πάλι, πάντα έλεγα πως όταν θα αφοσιωθώ σε έναν άντρα, θέλω να είναι πιο δυνατός από εμένα. Κι εκείνος όμως ξέρει ότι μπορεί να στηριχθεί επάνω μου.

Γιατί έχει γραφτεί τόσες φορές ότι χωρίζετε; Είναι όλα μυθεύματα; Έχετε φτάσει ποτέ κοντά στο να χωρίσετε;

Αυτό το έλεγαν για εμάς από την πρώτη μέρα. Έχει υπάρξει φάση στη ζωή μας που να μην είμαστε όπως τώρα, αλλά στις σχέσεις υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Έχει υπάρξει φάση που ήταν λίγο περίεργα επειδή κι εγώ και εκείνος δεν συμβιβαζόμαστε. Όταν όμως υπάρχει αγάπη, ακόμα κι αν κάποια πράγματα δεν σε καλύπτουν στον άλλον, η αγάπη μπαίνει μπροστά. Με τον Γιάννη είμαστε μαζί δέκα χρόνια. Εγώ αυτό τον άνθρωπο τον αγαπάω. Τον λατρεύω. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά τον αγαπάω και θέλω να είμαι στο σπίτι μαζί του.

Πώς είναι το σεξ αλήθεια μετά από δέκα χρόνια γάμου;

Περνάει σε μια άλλη φάση. Σε μια φάση ηρεμίας που εμένα μου αρέσει.

Πώς σας φαντάζεστε το μέλλον;

Γενικά δεν τα πάω καλά με το χρόνο, γιατί έχασα τη γιαγιά μου κι έχω φοβία με το θάνατο. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία γιατί με στενοχωρεί. Όμως με τον Γιάννη μάς βλέπω μαζί. Είναι ένας ωραίος άντρας, στον οποίο εγώ ερωτεύτηκα πρώτα το μυαλό του. Το κάνω εικόνα να καθόμαστε σε έναν καναπέ και να μιλάμε σαν τους γέρους του Muppet Show.

Από τη Βένια Καραγιάννη και το περιοδικό People…

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.