Site icon Hallocy

Η ιδανική απόχρωση κόκκινου κραγιόν για εσάς που έχετε σταρένια επιδερμίδα σαν την Kim

Splash News / Ideal Image

Η Kim Kardashian είναι η βασίλισσα του contouring, δεν χωρά καμία αμφιβολία επί τούτου, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως όλες οι γυναίκες της οικογένειας κάνουν σχεδόν πάντα τέλειες επιλογές και στα κραγιόν. Η Kylie Jenner και η ίδια η Kim έχουν μάλιστα κυκλοφορήσει τις δικές τους συλλογές καλλυντικών, οπότε σίγουρα ξέρουν πολλά για το makeup.

Η σταρ επιλέγει συνήθως nude αποχρώσεις, αν και για κάποιες πιο special εμφανίσεις φοράει και πιο έντονα χρώματα, όπως το κλασικό κόκκινο. Εδώ όμως είναι το σημείο που θέλει έξτρα προσοχή, αφού δεν είναι όλες οι κόκκινες αποχρώσεις κατάλληλες για όλες τις γυναίκες.

Σύμφωνα με την Kim, οι σταρένιες επιδερμίδες σαν τη δική της, πρέπει να επιλέγουν κόκκια κραγιόν που πορτοκαλίζουν, ή που έχουν έστω πορτοκαλί τόνους στη σύνθεσή τους. Η ίδια μάλιστα έχει βρει το αγαπημένο της κόκκινο στο Sheer Voile Lip Colour του οίκου Christian Louboutin στην απόχρωση Escatin ($90).

Επειδή μάλλον θα θέλετε και μία πιο οικονομική επιλογή, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το μολύβι-κραγιόν Color Drama της Maybelline New York στην απόχρωση N°520 Light It Up (€6,10).

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram


Source: Instyle.gr

Exit mobile version