Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Nomads: Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι! – (βίντεο)

Οι εξελίξεις στο Nomads αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Η πρόταση γάμου στην Ευαγγελία Πλατανιώτη από τον εκλεκτό της καρδιάς της, θα κλέψει την παράσταση, όπως αναμένεται, ενώ πρόκειται να γίνει και η επόμενη αποχώρηση από την ομάδα των Ωκεανών.

Στο Πρωινό προβλήθηκε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο. Σε αυτό βλέπουμε την ιατρική γνωμάτευση, που λέει ότι ο Παπαδόπουλος έχει επιδεινώσει το πρόβλημα με το πόδι του, αλλά και την πρόταση γάμου.

Related image

Τι γυναίκα, τι κορίτσι είναι αυτό, τι είναι αυτά που κάνει!» είπε η Φαίη, εντυπωσιασμένη από τις επιδείξεις της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στην πισίνα και αμέσως μετά, αποκάλυψε ότι έχουμε ακόμη μία οικειοθελή αποχώρηση!

«Πληροφορίες λένε ότι χτύπησε το ήδη πονεμένο πόδι του και λέγεται ότι άλλον αποφασίζει να αποχωρήσει από το Nomads και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν η αποχώρηση έχει να κάνει για καθαρά ιατρικούς λόγους, αν η γιατρός δηλαδή του είπε ότι πρέπει να φύγει ή αν αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν σαν το βάρος!» είπε η Φαίη Σκορδά, προαναγγέλοντας την αποχώρηση του παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.