Site icon Hallocy

«Μακρυπούλια-Καπουτζίδης είναι ατάλαντοι!» Άγριο κράξιμο γνωστού Έλληνα στους ηθοποιούς! Οι σπόντες του για την Ελένη Μενεγάκη! (βίντεο)

Ο Νίκος Ζερβός αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς Έλληνες σκηνοθέτες. Ο ίδιος μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» και κατακεραύνωσε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Αν με ρωτάτε τι ετοιμάζω, υπάρχει μια ωραία ιδέα. «Θα σας δω στην κηδεία μου» είναι ο τίτλος. Όσο μεγαλώνουμε, αλίμονο αν μη δούμε τον θάνατο με σαρκαστικό τρόπο, εγώ τώρα είμαι 65, τι να πω; Πάμε για φινάλε! θα έρθει σε 5-10 χρόνια!

Το κοινό της Μενεγάκη την έχει μάθει ναζιάρα, να ακκίζεται. Αν η ίδια το γυρίσει στο σοβαρό ρεπορτάζ, δεν θα πάει, θα την χάσει το κοινό της, εγώ την προτιμώ όπως μας έμαθε, να λέει τα αφελή, που για μένα είναι στημένα,και όχι αφελή. Δεν πηγαίνει γιατί κούρασε! Έτσι νομίζουν μερικοί, εγώ νομίζω ότι είναι θέμα ώρας. Αν τη βάζανε πρωί, νομίζω θα πήγαινε!

Το My Style Rocks δεν μου αρέσει καθόλου, μάλιστα ξεφτιλίζουν και τη λέξη rock, που δεν είναι για ξεφτίλα! Δύο που δεν θα έπαιρνα ποτέ είναι η Μακρυπούλια και ο Καπουτζίδης. Μου είναι παγερά αδιάφοροι, και βρίσκω ότι δεν έχουν ταλέντο! Αυτά τα δύο πρόσωπα είναι υπερεκτιμημένα μέχρι βλακείας. O Kαπουτζίδης, τα αστεία του είναι κρύα!

Τη Βίκυ Σταυροπούλου γιατί την πήραν; Χαχανίζει, το θέμα είναι να βγάζεις το γέλιο μόνη, δεν μου αρέσει, χωρίς να θέλω να την προσβάλλω τη γυναίκα! Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ξέρω γιατί χασκογελάει, θα μπορούσε να γελάει και λιγότερο!» είπε, μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης. Δείτε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version