Site icon Hallocy

Νικόλας Ιωαννίδης: Το παρασκήνιο της παραίτησης του απο την εκπομπή του

Ένα απίστευτο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την εβδομαδιαία εκπομπή του καναλιού, η οποία άρχισε να θυμίζει κάτι από το γεφύρι της Άρτας «Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν». Ας πάρουμε τα όμως πράγματα από την αρχή. Το κανάλι από τις αρχές Σεπτεμβρίου ετοίμαζε το συγκεκριμένο project ώστε να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στις 14 Οκτωβρίου. Όμως μια σειρά από απανωτά λάθη συντέλεσαν στην καθυστέρηση της πρεμιέρας με το «πλοίο» να βουλιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nassos Blog το κακό συνέβη αρχικά όταν το κανάλι ανάθεσε την παραγωγή στην πιο φτηνή προσφορά που είχε. Ωστόσο αυτό απέβη μοιραίο λάθος καθώς τα προβλήματα που ακολούθησαν έκαναν τα πράγματα δυσβάσταχτα. Το οικονομικό πρόβλημα του εκτελεστικού παραγωγού ήταν μεγάλο και η γκρίνια από τους συντελεστές δεν άρχισε να γίνει πραγματικότητα.

Το πρόβλημα ήταν σοβαρό, αφού όπως μαθαίνω δημιουργήθηκε θέμα ακόμη και για το νερό που δεν είχαν. Πίσω από το συγκεκριμένο project υπάρχει ένας μεγάλος χορηγός, τον οποίο πήγε στο κανάλι ο παρουσιαστής καθώς τον πιστεύει πολύ για την προώθηση των προϊόντων του.

Μετά από ένα μήνα υπομονής του παρουσιαστή και διαρκεί επικοινωνία με το κανάλι, κόντα στις 14 Οκτωβρίου τα προβλήματα τον έκαναν να φτάσει ένα βήμα πριν την παραίτηση. Ωστόσο η διαβεβαίωση των στελεχών ότι όλα θα γίνουν και πως το πρόγραμμα του θα είναι πιο χαλαρό τον μετέπεισαν.

Ο λόγος για την εκπομπή του TVOne, «ΑλλάΖΩ» με παρουσιαστή τον Νικόλα Ιωαννίδη. Όπως σας ενημέρωσα την προηγούμενη εβδομάδα ο παρουσιαστής ενώ βρισκόταν στον αέρα της απογευματινής εκπομπής που συμμετέχει αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Λόγω της πίεσης που δέχθηκε και τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς συντέλεσαν ώστε να πάθει υπερκόπωση και να λιποθυμήσει. Πλέον τα πράγματα άρχισαν να καλυτερεύουν αφού στην όλη προσπάθεια μπήκαν νέοι συνεργάτες οι οποίοι έστρωσαν την κατάσταση. Επιπλέον το κανάλι είναι ικανοποιημένο από τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας που έγινε τελικά στις 21 Οκτωβρίου, και έχουν δώσει βαρύτητα στην συγκεκριμένη εκπομπή.

Πηγή: Nassos Blog

 

Exit mobile version