Site icon Hallocy

Τατουάζ: Εξέλιξη βόμβα στα επόμενα επεισόδια

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ.
Η Τατιάνα και η Γκαλίνα εξακολουθούν να συνεργάζονται και να βγάζουν στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του κυκλώματος σωματεμπορίας, με σκοπό να ξεσκεπάσουν όσους κρύβονται από πίσω. Συγχρόνως, ο Αλέξανδρος κάνει τη δική του έρευνα με όσα στοιχεία μπορεί να συλλέξει. Πολύ γρήγορα φτάνει σε νέες αποκαλύψεις, που τον βοηθούν να συνεχίσει.

Στο μεταξύ, ο Ορφέας επιστρέφει από το Λονδίνο και τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: Διαπιστώνει πως το μαχαίρι με το οποίο διαπράττει τα εγκλήματα του δεν είναι εκεί που το κρύβει. Πανικοβάλλεται και προσπαθεί πολύ να κρατήσει την ψυχραιμία του , ψάχνοντας παντού. Ο Αλέξανδρος αποφεύγει φανερά το επίμονο φλερτ της προέδρου των σούπερ μάρκετ, Εύας Μωραϊτη, ενώ στο Λονδίνο, η Άννα και ο Τόνυ έρχονται επικίνδυνα κοντά, αφού αυτός έχει αλλάξει εντελώς συμπεριφορά. Σύμφωνα με το Mytv, ο Αλέξανδρος αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους σωματέμπορους. Ωστόσο, ούτε η Τατιάνα ούτε ο Αυγέρης τον πιστεύουν και συνεχίζουν να τον θεωρούν ύποπτο. Έτσι, αποφασίζει να δράσει μόνος του, για να αποδείξει την αθωότητα του.
Η Άννα, από την άλλη, προσπαθεί να τον ξεπεράσει και αφήνεται στο ζεστό και «φιλικό» ενδιαφέρον του Τόνυ. Την επόμενη μέρα, ο Αλέξανδρος, μόνος του, ακολουθεί τα ίχνη ενός μέλους του κυκλώματος σωματεμπόρων και πέφτει σε μια θανάσιμη παγίδα!

Συγχρόνως, η Τατιάνα κατορθώνει να εξαρθρώσει το κύκλωμα μαστροπείας, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο σοκ. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την επίθεση που δέχτηκε. Η επόμενη μέρα βρίσκει την οικογένεια Μελά, τον Άγγελο και τον Ορφέα να αγωνιούν έξω από την πόρτα του χειρουργείου, ενώ ο Άλεξ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ανυποψίαστη για το τραγικό συμβάν, η Άννα επιχειρεί να πείσει τον Θεοχάρη να δεχτεί τη δουλειά που του πρόσφερε ο Τόνυ. Όταν, όμως, μαθαίνει από τη Βέρα ότι η ζωή του αγαπημένου της βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, καταρρέει στην αγκαλιά του πατέρα της! Χωρίς δεύτερη σκέψη και βάζοντας στην άκρη όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα, αποφασίζει να πάει στην Ελλάδα για να δει τον Αλέξανδρο.

Exit mobile version