Site icon Hallocy

Λώρης Λοιζίδης-Χριστιάνα Αρτεμίου: Ξανά μαζί στο ίδιο επεισόδιο Η τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς

Όχι δεν πρόκειται για μια νέα τηλεοπτική συνεργασία που ΘΑ «τρελάνει» τα μηχανάκια τηλεθέασης αλλά ένα σπέσιαλ επεισόδιο του «Αδύναμου κρίκου» που σίγουρα θα κτυπήσει υψηλή τηλεθέαση.

Τη Δευτέρα που μας έρχεται 6 Νοεμβρίου θα προβληθεί από το ΡΙΚ1 στις 19.05 ένα σπέσιαλ επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος, του οποίου τα έσοδα θα πάνε για την οικονομική ενίσχυση του ραδιομαραθωνίου. Γι αυτό το λόγο ο Τάσος μάζεψε 8 κωμικούς και δημοφιλείς ηθοποιούς και έγινε το «έλα να δεις».

Τα σπέσιαλ επεισόδια με κωμικούς ηθοποιούς για φιλανθρωπικούς σκοπούς είναι κάτι που συνηθιζόταν και στον αγγλικό «αδύναμο κρίκο» του BBC και στο ελληνικό με την Έλενα Ακρίτα.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται και στο γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά την «Αίγια φούξια» ο Λώρης Λοιζίδης και η Χριστιάνα Αρτεμίου θα συνυπάρξουν μαζί τηλεοπτικά και μάλιστα στέκονται δίπλα δίπλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Στο επεισόδιο λαμβάνουν μέρος επίσης ο Κώστας Βήχας, ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, η Έλενα Ευσταθίου, ο Παναγιώτης Κυριάκου, η Δανάη Χρήστου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι έπεσε τρελό γέλιο στα γυρίσματα αφού ο Τάσος προσπαθούσε να μείνει στο «ρόλο» του αυστηρού παρουσιαστή αλλά οι ατάκες των κωμικών ηθοποιών δεν τον άφηναν. Ποιος από τους ηθοποιούς κέρδισε και πόσα ευρώ για το ταμείο του ραδιομαραθωνίου θα το μάθουμε αυτή τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στον πιο αδύναμο κρίκο που πολύ απλά…δεν χάνεται με τίποτα.

showtime-cy.blogspot.com

 

Exit mobile version