Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

3 Lifestyle tips που θα βελτιώσουν την ερωτική σου ζωή

Επειδή οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και συνήθως δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις, είναι πολύ πιθανό να βάζεις την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, εμείς σε παροτρύνουμε όχι μόνο να μην το κάνεις, αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, ακολουθώντας τα 3 παρακάτω tips που θα σου δώσουν το boost που χρειάζεσαι για να βρεις ξανά τον εαυτό σου.

1. Γυμναστική: Για να «ανάψουν τα αίματα» πρέπει να βελτιώσεις το κυκλοφορικό σου σύστημα και ο καλύτερος τρόπος είναι η άσκηση, που μπορεί να αυξήσει την ροή του αίματος στο σώμα σου. Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στον οργανισμό σου ενισχύουν τη διάθεσή σου, σου δίνουν ενέργεια και σε κάνουν να νιώθεις πιο sexy.

2. Υγιεινή διατροφή: Το περίσσιο λίπος στον οργανισμό σου προκαλεί ορμονικές διαταραχές και εμποδίζει τη ροή του αίματος όχι μόνο γενικά στο σώμα σου, αλλά και πιο ειδικά στις ερωτογενείς περιοχές. Από την άλλη, η έλλειψη του σιδήρου για παράδειγμα, μπορεί να προκαλέσει αίσθηση κούρασης, κάτι που ρίχνει τη libido σου κατακόρυφα.

3. Διαχειρίσου το άγχος σου: Συχνές διακοπές μικρής διάρκειας, ένας χαλαρός καφές με φίλους, ή μία συζήτηση και η βαθύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και να αφεθείς στα χέρια του.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.