Σάββατο, 13 Αυγούστου

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: « Έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»

Μετά τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ και η Άντζυ Σαμίου θέλησε να αποκαλύψει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου.

«Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”… Τα νεύρα μου είχαν καταρρεύσει… Κάθε βράδυ επί επτά μήνες περίμενα την απόλυσή μου, κι όμως αυτός ερχόταν, με φιλούσε στον ώμο και μου ψιθύριζε μπροστά σε όλο τον κόσμο: “Πώς τόλμησες και έφυγες χθες; Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”…» έγραψε η τραγουδίστρια στο facebook.

Η Άντζυ Σαμίου εξομολογήθηκε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Η Αντζυ Σαμίου, όμως, δεν σταμάτησε εκεί… Αποκάλυψε και πώς αντιμετώπισε το γεγονός ο περίγυρος.
«Μια πασίγνωστη δε τραγουδίστρια που ήταν εκεί κι έβλεπε τι γινόταν μου είπε: “Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για την εμπειρία, να έχω να λέω στα γεράματά μου ότι πήγα με τον…”. “Ναι, ωραία εμπειρία θα έχω” της είπα. Τι λες, καλή μου, που θα πάω με τον πατέρα μου!» έγραψε και κατόπιν όπως αναφέρει η espresso, αναφέρθηκε σε μια άλλη ιστορία παρενόχλησης από εκδότη.

«Κάθε φορά που με ζητούσε σε φωτογράφιση για τα περιοδικά του, έλεγε θα είναι εξώφυλλο! Αλλά ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του, γιατί είχα αρνηθεί την τουαλέτα του Ασλάνη που ήθελε να μου… χαρίσει. Οσο κι αν φώναζε “Αντζυ, Αντζυ” και με κυνηγούσε, η απάντηση ήταν “μπορώ να την αγοράσω και μόνη μου”. Ε, αυτό ήταν! Μπλακ λιστ φορ έβερ» έγραψε.

 

 

Διαβάστε επίσης