Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Η Ελεονώρα Μελέτη κατέθεσε αγωγή στον ΣΚΑΙ. Το ποσό που διεκδικεί

Η παρουσιάστρια στρέφεται κατά του τηλεοπτικού σταθμού ζητώντας αποζημίωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ελεονώρα Μελέτη έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του ΣΚΑΙ στην οποία ζητάει αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ. Ο λόγος φέρεται να είναι πως οι 2 πλευρές είχαν συμφωνήσει στην παρουσίαση καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ και μάλιστα με άκομψο τρόπο, σύμφωνα με την παρουσιάστρια.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του protothema.gr η Μελέτη ζητάει μισθούς ύψους 17.065,26 ευρώ και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ύψους 30.000 ευρώ.

“Παρά το γεγονός ότι είχαμε συμφωνήσει με τον σταθμό την περαιτέρω συνεργασία, αντιμετώπισα μια αδιάφορη και επιθετική στάση, σε σημείο να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους εκπροσώπους του καναλιού, οι οποίοι με απέφευγαν επιμελώς και εξακολουθητικώς. Αίφνης την 28η Αυγούστου το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί μου και εντέλει την 31η Αυγούστου μου ανακοίνωσε ότι διακόπτει οριστικά τη μεταξύ μας σύμβαση, ενώ την ίδια ημέρα δήλωσε ψευδώς έναντι των αρμοδίων αρχών την οικειοθελή αποχώρησή μου ενώ ουδέποτε συνέβη αυτό”.

Mάλιστα η παρουσιάστρια αναφέρει και την εγκυμοσύνη της στη σχετική δικογραφία: “Κυοφορώ ήδη από την 7.7.2017 και το γεγονός της εγκυμοσύνης μου καθιστά άκυρη την απόλυσή μου, η οποία μετά ταύτα τυγχάνει πολλαπλώς άκυρη. Η γνώση της κατάστασής μου σαφώς και υπήρχε στο κανάλι. Σκοπίμως και εν αγνοία μου προσέδωσε ψευδώς τον χαρακτηρισμό της οικειοθελούς αποχώρησης, δεν εγένετο καν επίκληση σπουδαίου λόγου όπως απαιτεί ο νόμος”.

Μένει να δούμε αν η υπόθεση αυτή συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες ή λυθεί έξω από αυτές.

Διαβάστε επίσης