Site icon Hallocy

Σοκ! Κομμωτής μόλυνε σκόπιμα τους εραστές του με HIV και έπινε τα ούρα του για…θεραπεία!

Ξεκίνησε η δίκη του 27χρονου κομμωτή που μόλυνε σκόπιμα τους εραστές του με HIV. Ο Daryll Rowe αρνείται ότι μόλυνε τα θύματά του και είπε πως έπινε τα ούρα του για θεραπεία.
Όσο για το ανατριχιαστικό του μήνυμα «έχω HIV, LOL, ουπς» που έστειλε σε θύμα του υποστήριξε ότι δεν το θυμάται. Στο δικαστήριο ανέφερε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τη συζήτηση που είχαν αφού έκαναν έρωτα με το πρώτο θύμα του.

Υποστήριξε πως τα μηνύματά του ήταν «απλά άσχημα» και πρέπει να τα έγραψε «για να προκαλέσει μια αντίδραση». Δεν μπορούσε, όπως είπε, να θυμηθεί τις συζητήσεις που τον προειδοποιούσαν ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να μολύνει άλλους με τον ιό.

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε πως ο ισχυρισμός του πως έπινε τα ούρα του ήταν μια «ανοησία» για να εξηγήσει την εκστρατεία που ξεκίνησε για να μολύνει άντρες με τον ιό HIV. «Γιατί να το έκανα κάθε μέρα αν πίστευα ότι ήταν ανοησία;» σχολίασε ο 27χρονος. «Ήθελα να θεραπεύσω τον ιό. Νόμιζα ότι θεραπεύομαι».

Οι «εναλλακτικές θεραπείες» και ο HIV

Δεν διάβασε όσα του έδωσαν για την ασθένειά του, όπως παραδέχτηκε, επειδή δεν εμπιστευόταν τις μεθόδους των γιατρών. Δεν επιδίωξε, όπως τόνισε, θεραπεία πριν μετακομίσει στο Brighton. Αισθανόταν πολύ αμήχανα να αποκαλύψει στον γιατρό του για την εναλλακτική θεραπεία. «Αισθανόμουν πίεση να πάρω το αντιρετροϊκό φάρμακο».

Κατηγόρησε τον γιατρό πως χλεύαζε τον υγιεινό τρόπο ζωής του που πίστευε ότι βοηθούσε στην καταπολέμηση του ιού. Δεν ήθελε να πει σε κανέναν για τις εναλλακτικές θεραπείες που επιχειρούσε.

Ο νεαρός κομμωτής κατηγορείται πως προσπάθησε να μολύνει σκόπιμα δέκα άντρες με τον ιό HIV. Οι περισσότεροι άντρες που έδωσαν στοιχεία στο δικαστήριο τόνισαν πως ο Rowe τους είπε ότι δεν είχε τον ιό. Κατηγορείται πως τους είπε ψέματα. Ο Rowe ωστόσο είπε ότι δεν έγιναν ποτέ αυτές οι συνομιλίες. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα σε έναν από αυτούς πως είναι καθαρός από τον ιό HIV.

O 27χρονος μολύνθηκε με τον ιό HIV κάνοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις. Δεν ήταν όμως θυμωμένος για τη διάγνωση είπε στους ενόρκους. Ανέφερε μάλιστα επανειλημμένα πως πίστευε ότι μπορούσε να αυτοθεραπευτεί. Πίστευε μάλιστα ότι τα έχει καταφέρει πριν μετακομίσει νοτιοανατολικά. Είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό HIV πριν μετακομίσει στο Brighton όπου γνώρισε 8 από τα φερόμενα θύματά του. Είχε μιλήσει με αρκετούς γιατρούς σε κλινική του Εδιμβούργου.

 

Exit mobile version