Site icon Hallocy

Η Τζώρτζια Παναγή αποκαλύπτει: «Σπάραζα στο κλάμα έξω από τον σταθμό»

Η περσινή χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για την ίδια, ως η πιο δύσκολη της μέχρι τώρα πορείας της. Η Τζώρτζια Παναγή, την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ετοίμασε βαλίτσες και ήρθε από την Κύπρο στην Αθήνα, μετά από τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε.

Η παρουσιάστρια επιλέχθηκε για να είναι το τέταρτο μέλος στην παρέα των Ξαναδέστε τους. Μια συνεργασία που ναυάγησε από τους πρώτους μήνες κιόλας. Η Παναγή απομακρύνθηκε από την εκπομπή τρεις μήνες μετά, ενώ το Ξαναδέστε τους κόπηκε λίγο αργότερα.

Η Τζώρτζια Παναγή επέστρεψε στην Κύπρου, όπου ανέλαβε δική της εκπομπή. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Alpha Κύπρου αναφέρθηκε στο πέρασμα της από την τηλεόραση της χώρας μας. Μάλιστα, αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα σε σημείο που ξεσπούσε σε κλάματα: «Την μέρα εκείνη μετά την πρεμιέρα, της είπα – στη μητέρα της – κλείσε μου εισιτήριο να έρθω πίσω τώρα. Σπάραζα στο κλάμα έξω από τον σταθμό».

Τέλος, αποκάλυψε πως δέχτηκε κι άλλες προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς, όμως προτίμησε να γυρίσει πίσω στην Κύπρο: “Είχα προτάσεις με το που τελείωσε η εκπομπή, από άλλο κανάλι Ελλαδικό, όμως δεν με έκφραζε αυτό το οποίο μου είχε προταθεί να κάνω. Αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ να μείνω και τώρα. Αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα”.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version