Site icon Hallocy

Καιρός τώρα: Έκτακτο δελτίο – Με βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται αρχικά, κυρίως στα βόρεια παράλια και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νότιοι ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ αργά το απόγευμα αναμένεται βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Δευτέρα και την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Δευτέρα άνοδο, ενώ την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Exit mobile version