Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

My Style Rocks: Η Κατσαΐτη άφησε την Ραμόνα και έβαλε άλλη στο στόχαστρο! Το θερμό επεισόδιο με παίκτρια, η προσβολή και όσα θα δούμε την Δευτέρα! (Βίντεο)

Στο MY Style Rocks οι τόνοι έχουν ανέβει και η κριτική επιτροπή προσπαθεί να κάνει υπομονή για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις εκρηκτικές παίκτριες.

Την Δευτέρα, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θα αφήσει λίγο την Ραμόνα από το στόχαστρο των πυρών της και θα βάλει τη νέα παίκτρια, η οποία μιλάει συνεχώς με απότομο ύφος και μη σεβασμό (όπως φαίνεται τουλάχιστον) στον Χάρη Χριστόπουλο!

Η ίδια, για να τον «πειράξει» του μιλάει σαν να είναι το φιλαράκι της, κάτι που θα εξοργίσει την Αλεξάνδρα η οποία θα της κάνει και παρατήρηση λέγοντας: «Με ενοχλεί και μου κάνει εντύπωση που σε ακούω να μιλάς με αυτό το ύφος στον Χάρη… Δεν ξέρω!», ενώ η παίκτρια στη συνέχεια θα αντιδράσει λέγοντας: «Βαρέθηκα να μου λέτε τα ίδια και τα ίδια…».

Φυσικά, εκτός από τον μικροκαυγά της Κατσαΐτη , θα εκθρονιστεί και η Ιωάννα Τούνη, την οποία την Δευτέρα θα την δούμε με την χειρότερη εμφάνιση που έχει κάνει ποτέ, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κριτών.

Τέλος, η Ραμόνα θα δυσανασχετήσει με την κριτική που θα δεχθεί και η Ευαγγελία Αραβανή για να την κάνει να σταματήσει να μιλάει θα πάει να της κλείσει το στόμα! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.