Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Αποκάλυψη! Πόσα λεφτά παίρνουν την εβδομάδα οι παίκτριες του My Style Rocks; Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Το My Style Rocks μπορεί στην αρχή να έκανε νούμερα Σιβηρίας, ωστόσο μέρα με την ημέρα ανεβαίνει σημαντικά στους πίνακες τηλεθέασης και εκτός αυτού… γίνεται και νούμερο ένα trend στο Twitter…

Ψάξαμε και βρήκαμε πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτριες την εβδομάδα ώστε να ανανεώνουν το στιλ τους και να ψωνίζουν στα μαγαζιά! Ναι καλέ… δεν είναι πράγματα που έχουν στο σπίτι τους, ενδεχομένως κάποιο κομμάτι να είναι, όμως τα περισσότερα είναι καινούρια.

Το κανάλι, έχει φροντίσει και διαθέτει την εβδομάδα σε κάθε παίκτρια 500€ την εβδομάδα. Δηλαδή το κάθε σύνολο τους να κοστολογείται 100€ το μέγιστο. Την διαχείριση αυτή την κάνει η κάθε παίκτρια ξεχωριστά. Πάντως για 5 σύνολα πρέπει να διαθέσουν 500 ευρώ. Καθόλου άσχημα! Σίγουρα μπορεί να μην είναι αρκετά για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, όμως με αυτό τον τρόπο μπορούν να αποδείξουν ότι το στιλ δεν είναι απαραίτητα και ακριβό.

Σε αυτό το σημείο, να σας επισημάνουμε ότι τα ρούχα που αγοράζουν τα κρατούν στην προσωπική τους συλλογή και σίγουρα κάποιες έχουν ξοδέψει και χρήματα από τον προσωπικό τους λογαριασμό γα να πραγματοποιήσουν ένα άψογο look.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.