Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

«Έχω πέσει θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης!» Ηθοποιός του «Τατουάζ» σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Με αφορμή την επιστροφή της στην μικρή οθόνη, μέσα από την τηλεοπτική σειρά, «Το Τατουάζ», η Κοραλία Καραντή, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, στο Youweekly.gr, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή της καριέρας της.

«Ασφαλώς και μου έχει συμβεί μες στη δουλειά, απλώς δεν έχω βιώσει θέματα σαν και αυτά που ακούσαμε πρόσφατα με τον Χάρβει Γουάινστιν στο Χόλιγουντ. Παλιότερα μάλιστα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα γιατί δεν ήμασταν όσο σεξουαλικά απελευθερωμένοι είμαστε τώρα» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Ναι, μερικές φορές οι άνθρωπο δεν έχουν όρια. Όταν είσαι νέος, μπορεί να πέσεις θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης».

Παράλληλα η Κοραλία αποκαλύπτει ότι δέχεται φλερτ και είναι πάντα ευπρόσδεκτο. «Αλίμονο, αν και φαντάζομαι ότι κάποιους τους τρομάζω, αλλά κάποιοι άλλοι είναι ατρόμητοι. Το φλερτ και ειδικά αν ο άλλος ξέρει τι κάνει, είναι πάντα ευπρόσδεκτο και χαριτωμένο και σου φτιάχνει τη διάθεση», δηλώνει.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός τονίζει πως δεν φοβάται την μοναξιά, αφού μετά από δύο γάμους αποφάσισε να μην το επιδιώξει για τρίτη φορά. «Η μοναξιά δεν είναι κάτι ευχάριστο. Απλώς όταν μεγαλώνεις μαθαίνεις να είσαι πιο μοναχικός. Εμείς οι γυναίκες το διαχειριζόμαστε καλύτερα. Δεν θα ήθελα να επαναλάβω όμως λάθη, απλώς και μόνο για να μην είμαι μόνη μου. Κι έπειτα όταν κανείς μεγαλώνει ο έρωτας δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή. Είναι άλλα πράγματα που μετράνε, όπως η φιλία, οι ανθρώπινες σχέσεις, η ηρεμία… Ποιος ο λόγος να μπεις σε μια περιπέτεια απλώς για να λες στους άλλους ότι κι εγώ είμαι μέσα στο κόλπο; Είναι ένα παιχνίδι που μας έχουν μάθει να παίζουμε. Για να είσαι μάχιμος πρέπει να συνοδεύεσαι είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα. Τρομάζουν με τις γυναίκες όταν είναι μόνες τους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.