Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Ο λόγος που εξαφανίστηκε και το παράπονο από τη Δέσποινα Βανδή

Η νικήτρια του πρώτου The Voice of Greece αποκαλύπτει…
H Mαρία Έλενα Κυριάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Cup Of Joy» με την Τζώρτζια Παναγή και τον Άθω Αντωνίου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική όσον αφορά στο λόγο που εγκατέλειψε τα μπουζούκια και την Ελλάδα και τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο και δεν έκρυψε την απογοήτευση της για το πως λειτουργούν τα πράγματα…

«Οι ομάδες που αναλαμβάνουν τα παιδιά από τα talent shows, τα αναλαμβάνουν για ένα χρόνο. Μετά το πράγμα αρχίζει να κατεβαίνει. Πρέπει να κάνεις καινούριο άλμπουμ. Καινούριο άλμπουμ σημαίνει πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ. Έτυχε ας πούμε ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης να ζητήσει 100.000 ευρώ για να μου κάνει ένα άλμπουμ. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τραγούδια.

Η Δέσποινα Βανδή με είχε καλέσει την επόμενη χρονιά του The Voice να πάω να τραγουδήσω εκεί. Πήγα και μου είχε κάνει παρατήρηση θυμάμαι, ότι «ωραίες οι συνεντεύξεις και όλα αυτά, αλλά που είναι τα τραγούδια» και ξέρει πολύ καλά η Δέσποινα ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις δισκογραφία. Το είχε πει τηλεοπτικά και λίγο εκεί κόμπλαρα, δεν ήξερα τι να πω. Έχουμε χάσει επαφή τώρα. Περίμενα περισσότερη βοήθεια και στήριξη από την Δέσποινα Βανδή. Με στήριξε στην Eurovision αλλά μετά χαθήκαμε» ανέφερε η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.