Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου

Θύμα διάρρηξης κύπρια ηθοποιός του Μπρούσκο-Δείτε πως έκαναν το σπίτι οι ληστές

Εφιαλτικές στιγμές, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, έζησε ηθοποιός που γνωρίσαμε από το Μπρούσκο, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτηση στο Facebook, διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της και πήραν μετρητά και κοσμήματα.

«Φτάνω σπίτι στις 9 το βράδυ. Βρίσκω την κλειδαριά της πόρτας παραβιασμένη. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μου έχουν κάνει το σπίτι φύλλο και φτερό. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω μέσα και είναι όλα σχεδόν όπως τα άφησα το πρωί, τα έπιπλα όλα στη θέση τους, εκτός από δύο ντουλαπάκια που είναι ανοιχτά, Λέω αποτυχημένη απόπειρα θα ‘ταν», έγραψε η Παυλίνα Μαυρή, που υποδύθηκε την Δήμητρα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο κατάλαβε τι είχε συμβεί, συνεχίζει: «συγυρίζω το σπίτι και λέω “δεν ψάχνεις να δεις αν πήρανε τίποτα από την αποθήκη;”. Η αποθήκη άθικτη. Κόβω φρούτα για τα μικρά μου και μετά από 20 λεπτά που είμαι σπίτι προχωρώ προς τα πάνω και συνειδητοποιώ ότι με κλέψανε. Λεφτά, κοσμήματα, όλα. Και δεν φτάνει το κλάμα και ο πανικός κλαίω και τα 30 ευρώ για το καθάρισμα που πήγε τσάμπα».

Μάλιστα, η διάρρηξη έγινε επτά μήνες αφότου η Παυλίνα έζησε μια βραδιά τρόμου, όταν άγνωστος μπήκε στο σπίτι της από το παράθυρο και τράπηκε σε φυγή όταν εκείνη τον αντιλήφθηκε και άρχισε να φωνάζει!

Η ανάρτηση της ηθοποιού:

Διαβάστε επίσης