Site icon Hallocy

My Style Rocks: Τα υπέρλαμπρα κορίτσια.Τι ηλικία έχουν; Με ποιους έχουν σχέση;

To My Style Rocks μπορεί στην αρχή να μην έκανε τα νούμερα τηλεθέασης που περίμεναν οι υπεύθυνοι του καναλιού, ωστόσο μετά από ίντριγκες που συζητήθηκαν στο διαδίκτυο, ανέβηκε σημαντικά στους πίνακες τηλεθέασης!

Αλλά δεν θα σας πάω εκεί στα του ριάλιτι θέλω σήμερα να επικεντρωθούμε στις παίκτριες που φιλοξενούνται σε αυτό! Κάτσαμε και το ψάξαμε και πραγματικά, μείναμε άφωνοι με τις ηλικίες των κοριτσιών. Κορίτσια μόλις 24 χρονών που φαίνονται τουλάχιστον 30, πειράζοντας το πρόσωπο τους και υιοθετώντας αυτό το αυστηρό – ακριβό λουκ.
Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν το σχολιάζουμε αρνητικά γιατί όπως γνωρίζετε, πολλές γυναίκες φαίνονται πιο μεγάλες από αυτό που είναι και αντίστροφα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ:
Είναι 24 χρονών! Η Αλεξάνδρα διαθέτει δικό της ηλεκτρονικό μαγαζί με ρούχα και ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι είναι για να προβάλει την δουλειά της και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μόδα και το σχέδιο! Τον Ιούλιο παντρεύεται τον αγαπημένο της, γνωστό πλαστικό χειρούργο, ο οποίος της έχει κάνει άψογο το πρόσωπο της, όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια

ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ:
Είναι επίσης, 24 χρονών! Η Ιωάννα μας είχε απασχολήσει στο παρελθόν με την θυελλώδη σχέση που είχε με γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος την παράτησε κι εκείνη έγινε έξαλλη . Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά και σκοπός της είναι μέσα από το παιχνίδι να αποκτήσει δική της σειρά με ρούχα Λίγο ύφασμα, πολλά στην φόρα καταλαβαίνετε Και η Ιωάννα φυσικά έχει υποστεί κάποιες επεμβάσεις για να βελτιώσει το πρόσωπο της.

ΑΣΗΜΕΝΗ ΜΗΤΗ:
Το ταπεινό κοριτσάκι του My Style Rocks, που δεν προκάλεσε ποτέ παρά μόνο με το pole dance της που συζητήθηκε πολύ! Η Ασημένη είναι μόλις 18 χρονών και σπουδάζει ιατρική! Μα 18 χρονών; Μπράβο. Με την μόδα ασχολείται ερασιτεχνικά καθώς είναι αυτό που την χαλαρώνει και την ευχαριστεί! Μια στιλάτη γιατρός! Αν μπει κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό θα δει πως όλες οι φωτογραφίες της αφορούν μόνο τον στύλο και τον χορό

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΟΥΣΟΥ:
Είναι 24 χρονών Μία ανέμελη και «τρελή» Σαντορινιά! Πόσο τυχαία μπήκε στο παιχνίδι δεν ξέρουμε! Αλλά ένα πουλάκι μας σφύριξε, ότι ήταν χρόνια μοντέλο της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Μέσω της εκπομπής θέλει να προωθήσει την δουλειά της και να γίνει γνωστό μοντέλο! Με το καλό λοιπόν!

ΡΑΜΟΝΑ ΒΛΑΝΤΗ:
Ο τσαμπουκάς του My Style Rocks είναι ετών 33 και μανούλα 2 κοριτσιών. Η Ραμόνα απασχόλησε πιο πολύ από όλα τα κορίτσια μέσα στο ριάλιτι με τους καυγάδες και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Πριν από κάποια χρόνια διατηρούσε δικό της γυμναστήριο όπου και το έκλεισε για οικονομικούς λόγους, ενώ πλέον θέλει να δικτυωθεί ξανά στον χώρο της μόδας. Τώρα, ο ΣΚΑΙ θέλει να την αξιοποιήσει και στο Survivor 2

ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΒΑΙΝΑ:
Ετών 34 και καταγωγή από Μετέωρα! Την Τζώρτζια την έχουμε δει και στο παρελθόν σε διάφορα video clip, αυτό όμως που λίγοι γνώριζαν είναι πως είναι κολλητή φίλη της κυρίας από πάνω (βλέπε Ραμόνα).

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΛΛΙΟΥ:
Ο δεύτερος «τσαμπουκάς» του My Style Rocks ετών 25 Το κορίτσι που με ένα βλέμμα μπορεί να κάνει κριτική επιτροπή και τηλεθεατές να γίνουν τούρμπο! Έχει τελειώσει δημοσιογραφία αλλά ασχολείται με την μόδα Δημοσιογραφία; Είναι παντρεμένη και έχει και ένα αγοράκι!

ΒΡΙΣΗΙΔΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ:
Και κλείνω με την ερωτευμένη Βρισήιδα! Μόλις 21 ετών ασχολείται με το modeling και θέλει να συνεχίσει αυτή την πορεία! Ο προσωπικός της λογαριασμός γεμάτος στιλ και φωτογραφίες από τον αγαπημένο της

 

Exit mobile version