Site icon Hallocy

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου αδειάζει δημοσίως τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου! Η φωτογραφία που τον «καίει»!

Η Βασιλική Αγιαννόπουλου, κατά την διάρκεια την σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ασχολήθηκε αγωνιστικά με το body building, όπου προπονητής της ήταν ο πατέρας του, Γιάννης.

Η Βασιλική ωστόσο, μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του κ. Βασάλου, με αποτέλεσμα να την αναλάβει ο κύπριος προπονητής κ.Κούτρας! Διαβάστε παρακάτω…

Μετά τους αγώνες που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, για το body building όπου η Βασιλική κατέβηκε με το νέο της προπονητή και διέπρεψε κερδίζοντας τίτλους, ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, έκανε μία ανάρτηση φωτιά στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, που αδειάζει τον Γιάννη Βασάλο, πρώην προπονητή της. Με μία φωτογραφία από το παρελθόν, τότε που την είχε αναλάβει εκείνος, και μία φωτογραφία από τους τωρινούς αγώνες, δείχνοντας την πίσω όψη της, τον κατακεραυνώνει λέγοντας:

«Και με αυτή τη φωτογραφία κλείνουν τα μεγάλα στόματα μια για πάντα !!!Τι είπες? Λόγω ηλικίας δεν φτιάχνει η πίσω μοίρα μου?? Άμα είσαι άσχετος και δεν ξέρεις να μου τον φτιάξεις εεε ναι αυτά θα λες !!! Εγώ λοιπόν με τη σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή μου Κωνσταντίνο Κούτρα, που δεν με παράτησε, όπως έχει κυκλοφορήσει στα 40 μου τον έφτιαξα. Τώρα μικροί μεγάλοι καθίστε πίσω μου να κοιτάτε την πλάτη μου και όχι μόνο. Γιατί μόνο εκεί σας αξίζει να είστε! Φώτο αριστερά καλοκαίρι 2016 με κάποιο «προπονητή».

Exit mobile version