Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Αδιανόητο! Πασίγνωστη τραγουδίστρια κατηγορείται για σeξουαλική παρενόχληση! Ο λόγος για την…

Τον τελευταίο μήνα οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάματος είναι δεκάδες, αλλά η συγκεκριμένη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει γιατί θύτης φαίνεται να είναι μια διάσημη γυναίκα.

Αυτή τη φορά κατηγορούμενη είναι η Mariah Carey και θύμα της φέρεται πως είναι ο Michael Anello, ο πρώην σωματοφύλακάς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο Michael κατηγορεί την πληθωρική σταρ πως όχι μόνο τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, αλλά τον γελοιοποιούσε και τον δυσφημούσε σε κάθε ευκαιρία, φωνάζοντάς τον πολλές φορές ακόμη και Ναζί!

Όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση, ο ίδιος περιγράφει πως, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Cabo San Lucas, η Mariah ζήτησε τη βοήθεια του για τις αποσκευές στο δωμάτιό της. Όταν, όμως εκείνος μπήκε στη σουίτα της, η Mariah Carey τον υποδέχτηκε φορώντας μόνο εσώρουχα, ενώ φέρεται πως του είπε πως «ο ένας ανήκει στον άλλο». Ο πρώην πια σωματοφύλακάς της ισχυρίζεται πως εκείνη επέμεινε αρκετά, αλλά κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα δίχτυα της.

H Mariah με τον πρώην σωματοφύλακα της

Ο πρώην σωματοφύλακας της Mariah Carey καταγγέλει επίσης ότι η τραγουδίστρια του χρωστάει πάνω από 220.000 δολάρια για τις υπηρεσίες από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2017.

Όπως αναφέρει το TMZ, εκπρόσωποι της Mariah Carey δήλωσαν πως η διαδικασία αποπληρωμής έχει ξεκινήσει και πως έχουν φτάσει σε μία συμφωνία με την εταιρεία security που διαθέτει ο Michael Anello. Για την σεξουαλική παρενόχληση δεν έκαναν κανένα σχόλιο.

Protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.