Δευτέρα, 16 Μαΐου

«Σκότωσα τη Δώρα και μετά πήγα…»: Ανατριχιάζει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κατάθεση – ομολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Την πλησίασα για να της αρπάξω τη τσάντα. Εκείνη αντέδρασε και άρχισε να τρέχει και να φωνάζει βοήθεια.

Ήθελα οπωσδήποτε τη τσάντα και το κινητό της για να πάρω τη δόση μου. Άρχισα να την κυνηγάω και να τη μαχαιρώνω όσες φορές μπορούσα, μέχρι να σταματήσει να φωνάζει βοήθεια.

Όταν σταμάτησε να φωνάζει, την είδα μέσα στα αίματα, έσκυψα πήρα τη τσάντα και το κινητό. Πήδηξα τη μάντρα του νεκροταφείου και άρχισα να περπατάω.

Σε έναν κάδο σκουπιδιών πέταξα το μαχαίρι και τη μπλούζα που ήταν γεμάτη αίματα. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να πουλήσω το κινητό και να πάρω τη δόση μου. Μπήκα σε ένα λεωφορείο, δεν θυμάμαι σε ποιο και κατέβηκα στο Πολυτεχνείο.

Περπάτησα μέχρι την Ομόνοια και μπήκα σε ένα κατάστημα όπου πούλησα το κινητό για 20 ευρώ ενώ 5 ευρώ βρήκα στη τσάντα της. Αμέσως πήγα και αγόρασα τη δόση μου, έκανα χρήση και έπεσα για ύπνο.

 

Την άλλη μέρα, είδα στις τηλεοράσεις για τη νεκρή εφοριακό. Δεν ήξερα τι να κάνω».

Ο δράστης παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει κι άλλες κλοπές σε νεκροταφεία ενώ έφτανε στο σημείο να κλέβει φανοστάτες και καντήλια από τα μνήματα και να τα πουλά για χαλκό μόνο και μόνο για λίγα ευρώ για να αγοράσει τη δόση του.

Διαβάστε επίσης