Site icon Hallocy

Charlie Sheen: Αρνείται κατηγορηματικά ότι βίασε 13χρονο συμπρωταγωνιστή του

Ο Τσάρλι Σιν αρνείται κατηγορηματικά ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον 13χρονο Κόρεϊ Χάιμ όταν οι δυό τους συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία “Lucas” ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού μετά τις καταγγελίες για παιδοφιλία και βιασμό ανηλίκου.

Ο σταρ του τηλεοπτικού “Two And A Half Men” ήταν 19 όταν βρέθηκε στα πλατό με τον 13χρονο τότε Χάιμ το 1986. Οι κατηγορίες για τον Σιν έγιναν από τον ηθοποιό και φίλο του Χάιμ Ντομινίκ Μπράσια στο (συνήθως αμφίβολης εγκυρότητας) tabloid National Enquirer.

Σύμφωνα με τον Μπράσια ο Σιν έδωσε ναρκωτικά στον 13χρονο Χάιμ και τον σοδόμισε. Ο Μπράσιαν ισχυρίζεται στη συνέντευξη του ότι οι Σιν και Χάιμ βρέθηκαν ξανά ερωτικά μετά το περιστατικό.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει ότι τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Γκρεγκ Χάρισον κατηγόρησε ότι ο Μπράσια είχε βιάσει τον Χάιμ στην εφηβεία του. Οι καταγγελίες δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Πέρεζ Χίλτον, μπλόγκερ με αδυναμία στα άπλυτα των επωνύμων.

“Είναι όλα ψέματα. Νιώθω σοκ όπως και όλοι όσοι διάβασαν τις ψευδείς κατηγορίες εις βάρος μου. Ο Χάιμ ήταν καλός μου φίλος, τον γνώριζα 25 ολόκληρα χρόνια” είπε απαντώντας στην καταγγελία του Χάρισον ενώ πρόσθεσε ότι ο άντρας που κακοποίησε σεξουαλικά τον Χάιμ ήταν μεσήλικας.

“Ο Χάιμ ήταν 13 ή 14 ετών όταν έπεσε θύμα βιασμού από άντρα που ήταν πάνω από σαράντα ετών” έλεγε το 2016. Ο Σιν ήταν 19 ετών όταν συμπρωταγωνίστησε με τον Χάιμ στην ταινία “Lucas”.
Ο Χάιμ πέθανε από πνευμονία σε ηλικία 38 ετών το 2010 μετά από χρόνια καταχρήσεων με αλκόολ και ναρκωτικά. Ο Κόρεϊ Χάιμ λέγεται ότι είναι ένας από τους νέους, ανήλικους ηθοποιούς που είχαν παγιδευτεί στο κύκλωμα παιδόφιλων και ισχυρών αντρών του Χόλιγουντ.

Ο Κόρεϊ Φέλντμαν, επίσης παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ και φίλος του Xάιμ είπε το 2013 ότι ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία “Lost Boys” είχε κακοποιηθεί σεξουαλικα από παιδόφιλους και ισχυρούς παράγοντες της βιομηχανίας του θεάματος.

Ο Φέλντμαν έχει ξεκινήσει τη δική του σταυροφορία ζητώντας μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα 10 εκατομμύρια δολάρια ώστε να αποκαλύψει τουλάχιστον έξι μεγαλοπαράγοντες του Χόλιγουντ που εκμεταλλεύοντας ανήλικα αγόρια με αντάλλαγμα μια θέση μπροστά από τον κινηματογραφικό προβολέα.

Την Τρίτη ο Φέλντμαν αποκάλυψε ότι έχει παραδώσει μια λίστα ονομάτων από παιδόφιλους που έχουν ισχυρές θέσεις στα στούντιο της πόλης του θεάματος στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Οι αρχές της πόλης επιβεβαίωσαν την πληροφορία και ανέφεραν ότι προχωρούν σε έρευνα για το κύκλωμα παιδοφιλίας του Χόλιγουντ.

Οι ηθοποιοί Nathan Forrest Winters και Todd Bridges μίλησαν στο Sky News και αποκάλυψαν ότι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από παιδόφιλους μεγαλοπαράγοντες της βιομηχανίας του θεάματος όταν ήταν παιδιά.

Exit mobile version