Site icon Hallocy

Νέα κόντρα Αγιαννοπούλου με Βασάλο: «Είναι αστείος! Γύριζε από κανάλι σε κανάλι όσο…»

Δίχως τέλος μοιάζει να είναι η κόντρα ανάμεσα στον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννη και στην πρώην συντρόφό του, Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Το νέο επεισόδιο ξέσπασε όταν η Βασιλική πέτυχε μία σημαντική διάκριση σε αγώνες bodybuilding και, σε ανάρτηση της στα social media, άφησε αιχμές κατά του Γιάννη Βασάλου, ο οποίος ήταν προπονητής της στο παρελθόν, ότι δεν είχε επιτύχει το πρέπον αποτέλεσμα στους γλουτούς της.

«Δεν ήθελα για κανέναν λόγο ο πρώην σύντροφός μου να νομίζει ότι μέσω του μπαμπά του προσπαθώ να κρατήσω οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Εγώ ήθελα να λήξει όμορφα η συνεργασία μας. Προσπαθούσα να σεβαστώ μια κουβέντα που είχε πει, ότι ο Κωνσταντίνος είναι παιδί του, το αίμα νερό δε γίνεται και ότι πρέπει να το υπερασπιστεί. Δεν κατάλαβα τι έπρεπε να υπερασπιστεί. Ο Κωνσταντίνος είναι σχεδόν 30 χρονών άντρας και δεν είχα εγώ σχέση με τον Γιάννη Βασάλο αλλά με τον Κωνσταντίνο», είπε, στην εκπομπή Όλα Καλά, η αθλήτρια.

Μέσω της εκπομπής, όμως, θέση πήρε και ο Γιάννης Βασάλος, εξαπολύοντας «πυρά»: «σαν χιούμορ τα ακούω εγώ αυτά. Εγώ γιατί πρέπει να ασχοληθώ με αυτά; Αυτά είναι στη φαντασία της. Δεν έχω καμία σχέση μαζί της πλέον και δεν έχω και λόγο να ασχολούμαι. Αυτή ασχολείται με μένα. Εγώ κάποια στιγμή την προπόνησα. Έτυχε να έχει σχέση με τον γιο μου, από εκεί και πέρα προχωράει μόνη της. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να κοιτάξω εγώ την πλάτη της. Προφανώς εκείνη θέλει να ασχοληθεί γύρω από την οικογένειά μου… Δεν ασχολούμαι μαζί της».

«Είναι αστείος ο κύριος αυτός! Δεν με αγγίζει τίποτα από τον κύριο αυτόν! Ποιος ήθελε δημοσιότητα που γύριζε από κανάλι σε κανάλι όσο ο Κωνσταντίνος ήταν στο παιχνίδι, το ξέρει όλη η Ελλάδα», απάντησε η Βασιλική.

Exit mobile version