Σάββατο, 13 Αυγούστου

Αποκάλυψη! Στα «μαχαίρια» η Ασλανίδου με τους γονείς της: «Τους έστειλε σε ίδρυμα και…» – Το δημοσίευμα που φέρνει τα πάνω κάτω!

Μια δυσάρεστη είδηση για την Μελίνα Ασλανίδου έφτασε πριν από λίγο στα αυτιά μας και δεν μπορούμε να μην την μοιραστούμε μαζί σας!

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Spirto», η αγαπημένη τραγουδίστρια «κατηγορείται» πως έχει στείλει τους γονείς της σε ίδρυμα, καθώς έχει να μιλήσει μαζί τους ενάμιση χρόνο και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση!

Το δημοσίευμα λοιπόν αναφέρει πως η Ασλανίδου δεν προσφέρει καμία οικονομική βοήθεια στους γονείς της και τους έχει αφήσει να τους «ταΐζει» το ίδρυμα! Παρουσιάζει τις σχέσεις τους σοβαρά κλονισμένες και πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους ανθρώπους που την έφεραν στη ζωή!

Η Μελίνα ωστόσο δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για την προσωπική της ζωή και πόσο μάλλον για την οικογένειά της!

Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν ισχύει αφού και η ίδια σε παλιότερες συνεντεύξεις της είχε δηλώσει πως τα παιδικά της χρόνια είχαν φούξια και ροζ και τα περνούσε όμορφα! Η ίδια βέβαια είχε πει πως είναι πολύ δεμένη συναισθηματικά και ψυχικά μαζί τους! Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας παρακάτω:

 

Διαβάστε επίσης