Site icon Hallocy

Για πρώτη φορά: Ο Κρατερός Κατσούλης απαντάει στον Πάνο Μουζουράκη για το εξώδικο!

Χθες, ο Πάνος Μουζουράκης γνωστοποίησε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook την εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία που έστειλε προς όλα τα Μέσα.

Αφορμή του εξώδικου, στάθηκε το γεγονός πως στην εκπομπή Στην Φωλιά των Κου Κου, χαμήλωσαν την ένταση σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στις τηλεοπτικές κάμερες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως τονίζει, να αλλάξει το νόημα των δηλώσεων του.

Λίγες ώρες μετά το εξώδικο, ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος βρίσκεται στην παρουσίαση της εν λόγω εκπομπής με την σύζυγο του, Κατερίνα Καραβάτου πήρε θέση. Σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του ηθοποιού-τραγουδιστή για το εξώδικο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την αλήθεια.

“Αγαπημένε μου να επισημάνεις παρακαλώ προς αποφυγή νέου κύκλου παρεξηγήσεων ότι : εμείς χαμηλώσαμε τον ήχο γιατί δεν επιτρέπεται να κάνουμε Διατίμηση, και ότι επίσης κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης, σου στείλαμε το αρχικό βίντεο όπου αποκαταστάθηκε και η αλήθεια για τις δηλώσεις σου. Σπεύδω να σου στείλω μήνυμα γιατί διαπιστώνω ότι , φίλοι που σε ακολουθούν έχουν παρεξηγήσει εμάς και την εκπομπή μας!!!! Σε ευχαριστώ σε φιλώ”, έγραψε.

Exit mobile version