Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Μαρίνος Κόνσολος: Δικαιώθηκε που άφησε την Κύπρο για την Ελλάδα;

Ο Μαρίνος Κόνσολος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Mytv μίλησε για την απόφαση που πήρε να μετακομίσει στην Αθήνα για να συμμετάσχει στη σειρά «Έλα στη θέση μου» αλλά και για την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά.

Δικαιώθηκε τελικά που επέλεξε να αφήσει την Κύπρο για την Αθήνα και έχει μέλλον η σχέση του Αχιλλέα με τη Ρενάτα;

Image may contain: 1 person, standing, suit and beard

Ο Μαρίνος Κόνσολος αποκάλυψε τι θα δούμε στην συνέχεια του «Έλα στη θέση μου»
Μαρίνο, σε δικαίωσε, τελικά, η απόφαση σου να πάρεις το ρίσκο και να έρθεις στην Αθήνα για να πρωταγωνιστήσεις στη σειρά «’Ελα στη θέση μου»;

«Με δικαίωσε από το πρώτο δευτερόλεπτο, θα σου πω την αλήθεια. Έχω μάθει να εμπιστεύομαι το ένστικτο μου. Εδώ και ενάμιση χρόνο βλέπω ότι αυτή η φωνούλα που μου έλεγε «πήγαινε, κάν’ το» τελικά κάτι ήξερε»

Image may contain: 1 person, sitting, ocean, outdoor and water
Φέτος εισπράττεις περισσότερη αγάπη από τον κόσμο;

«Πολύ περισσότερη από πέρσι και αυτό είναι πολύ όμορφο να συμβαίνει. Το «μπράβο» του κόσμου δείχνει ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου. Το να ταυτίζεται ο τηλεθεατής με τους ρόλους που βλέπει είναι ένα επίτευγμα το οποίο κάθε ηθοποιός επιδιώκει»
Γιατί αγαπάει ο κόσμος τη σειρά;

«Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλογραμμένη σειρά. Επίσης, είμαστε μια ομάδα 20 ηθοποιών που είμαστε φίλοι. Όλο αυτό το όμορφο κλίμα που έχουμε στα γυρίσματα το εκλαμβάνει και ο κόσμος. Ο Αχιλλέας τα έχει μπλέξει λίγο στην ερωτική του ζωή… Τα έχει μπλέξει αυτός ο άνθρωπος»

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and outdoor
Ποια θέλει πραγματικά. Τη Ρενάτα ή τη Βασιλίνα;

«Είναι πασιφανές ότι η καρδιά του είναι δοσμένη μόνο στη Ρενάτα. Έχουν γίνει, όμως, όλες αυτές οι εξελίξεις με τις Σπέτσες, με το ψέμα το οποίο του είπε… Ωστόσο, η Ρενάτα του λέει ότι όσα έγιναν στις Σπέτσες ήταν ψέμα… θα το αποκαλύψει, αλλά το αποκαλύπτει τόσο αργά, ώστε αυτός δεν την πιστεύει. Εκεί είναι το θέμα.»
Νομίζει, δηλαδή, ότι του λέει ψέματα για να τον ξανακερδίσει;

«Ναι, νομίζει ότι του λέει ψέματα τώρα, οπότε γίνονται πιο περίπλοκα τα πράγματα…»

Image may contain: 1 person, beard
Με τη Βασιλίνα είναι ερωτευμένος;

«Δεν είναι. Σκέφτεται, όμως, να δώσει την ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που δείχνει να τον θέλει και κάνει τα πάντα για να τον έχει. θα παρομοίαζα τη Βασιλίνα με τον Αχιλλέα την περίοδο που κυνηγούσε τη Ρενάτα. Οπότε, δεν θέλει να νιώσει η Βασιλίνα όπως ένιωθε εκείνος τότε. Εκεί παίζεται το παιχνίδι»
Θα έχουν μέλλον;

«Μέχρι τα επεισόδια που έχουμε στα χέρια μας έχουν μέλλον. Εξελίσσεται αυτή η σχέση, αλλά δεν εξελίσσεται πολύ ομαλά»

Image may contain: one or more people and outdoor
Δηλαδή;

«Θα τους δούμε να γίνονται κανονικά ζευγάρι, αλλά, όταν η Ρενάτα θα αντιληφθεί ότι έχει εξελιχθεί αυτή η σχέση, θα αποφασίσει να διεκδικήσει αυτό που της ανήκει, ουσιαστικά. Οπότε, θα δούμε δύο γυναίκες να σκοτώνονται για έναν άντρα»
Αυτό έχει συμβεί στη ζωή σου;

«Να με διεκδικούν δύο γυναίκες; Όχι, αλλά έχω βρεθεί στην αντίπερα όχθη. Δύο άντρες να διεκδικούμε μία γυναίκα. Όταν βρεθείς σε τέτοια φάση, κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να έχεις αυτό που ζητάς» αποκάλυψε στο Mytv.

Image may contain: 1 person, beard and outdoor

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.