Site icon Hallocy

Τι σου κάνει εντύπωση όταν γνωρίζεις τον Gerard Butler από κοντά!

59152672

Τέλη Οκτωβρίου και τα μάτια μου δεν κάνουν Αγιοβασίληδες αλλά τους βλέπουν! Το κέντρο του Λονδίνου έχει… Χριστούγεννα. Λίγα τετράγωνα πιο μακριά, σε ένα μεταμοντέρνο ξενοδοχείο του Σόχο, ο Gerard Butler δίνει επιλεκτικές συνεντεύξεις σε διεθνή MME, ανάμεσά τους το ελληνικό People. Πρώτη φορά βλέπω τόσες γυναίκες δημοσιογράφους (τυχαίο ή και οι δημοσιογράφοι έχουν ψυχή;).

Ένα googl-άρισμα είναι υπεραρκετό για να καταλάβεις ότι είναι πιο διάσημος από το συμπατριώτη του Sean Connery, πιο σέξι από το κιλτ (την παραδοσιακή καρό φούστα που φορούν οι Σκοτσέζοι σε γιορτές και επετείους) ενώ τα social media τον αποθεώνουν: Στο Facebook υπάρχει σελίδα με τίτλο «Θέλω να αλείψω το σώμα του Gerard με υγρή σοκολάτα».

Έχοντας ακόμα στα αυτιά μου τα σχόλια όλων που μου έλεγαν πόσο τυχερή είμαι που θα τον συναντήσω, πλησιάζω τη σουίτα 404… Στα δευτερόλεπτα που με χωρίζουν από το «hello» αναρωτιέμαι «Άραγε ποντάρει μόνο στο πρόσωπο και στα γκριζοπράσινα μάτια του ή μπορεί να αρθρώσει μια, έστω δυο κουβέντες;». Αφορμή της συνάντησής μας η νέα, εντυπωσιακή ταινία Geostorm. Στο φιλμ προσπαθεί να αναστρέψει τα ακραία καιρικά φαινόμενα που απειλούν τον πλανήτη. Ο Butler μοιάζει να περνάει καλά στο ρόλο του σωτήρα της Γης και οι γυναίκες θεατές καλύτερα ‒ που η λύση, ίσως, έρθει από εκείνον.

Στο ζουμί τώρα: Ο dude (όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται οι Σκοτσέζοι), ο Gerry (όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του), ο Λεωνίδας (για τους Έλληνες) από πολύ κοντά είναι ψηλός (1,90 μ.), ενώ τα μαλλιά του είναι σγουρά και ατίθασα. Φοράει μαύρo Τ-shrirt, μαύρο ξεβαμμένο τζιν, μπότες… Είμαι, σχεδόν σίγουρη ότι έχει παρκάρει τη Harley του πολύ κοντά, για να εξαφανιστεί αμέσως μετά τις συνεντεύξεις. Στην κουβέντα έχει ένα μικρό ψεύδισμα, απολαμβάνει ένα παιχνίδι πινγκ πονγκ με ατάκες, όταν ξαφνιάζεται βγάζει ήχους ευχαρίστησης, δεν κρύβεται πίσω από ψευτομετριοφροσύνες. Τελικά το αγόρι από την κωμόπολη του Πέισλι, η οποία φημίζεται για τα υφάσματά της, είναι ένας πολύ cool τύπος, που παρεμπιπτόντως είναι και πολύ ωραίος!

Πηγή: People

Exit mobile version