Site icon Hallocy

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Επιστρέφει σήμερα στην εκπομπή της και αποκαλύπτει ποιος θα φροντίζει τη μικρή Μελίνα!

Ξανά στο τιμόνι της εκπομπής της ενάμιση μήνα μετά

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, απουσιάζει από την εκπομπή της λόγω άδειας μητρότητας, καθώς στις 7 Οκτωβρίου, έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Μελίνα.

Η παρουσιάστρια, επιστρέφει στο πόστο της στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, το μεσημέρι της Δευτέρας, 13 Νοεμβρίου.

Λίγο πριν εμφανιστεί ξανά στις οθόνες μας, παραχώρησε συνέντευξη στο alphanews.live, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη μπέμπα της, τις προταιρεότητές της μετά την απόκτηση του παιδιού της αλλά και το ποιος θα φροντίζει τη Μελίνα όταν η ίδια θα βρίσκεται στη δουλειά.

“Είναι πολύ δύσκολο να την αποχωριστώ. Όπως κάθε μανούλα, εξάλλου,που πρέπει να αποχωριστεί το μωρό της για να επιστρέψει πίσω στη δουλειά της. Στη δική μου την περίπτωση, όμως, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει πολύ νωρίτερα. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο, που θα πρέπει να αποχωριστώ τη Μελίνα τόσο μικρούλα. Θα προσπαθήσω, όμως, να λείπω τις απολύτως απαραίτητες ώρες από το σπίτι… Οι προτεραιότητές μου αλλάζουν πια. Δεν θα κάνω άλλα πράγματα που έκανα προηγουμένως, οπότε, πρέπει να “μαζέψω” πάρα πολύ το επαγγελματικό μου πρόγραμμα… Το μωρό, θα μένει στο σπίτι μαζί με τη θεία μου. Οπότε, η Μελίνα, μένει μ’ έναν δικό μας άνθρωπο κι αυτό είναι που μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Exit mobile version