Site icon Hallocy

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Φωτιά» στη σχέση του βάζει 21χρονη εκρηκτική τηλεπερσόνα!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε νέες… πιπεράτες περιπέτειες – Μοντέλο 21 ετών υποστηρίζει πως έκαναν σεξ ενώ ο αστέρας της Ρεάλ είχε ήδη σχέση με την τωρινή του σύντροφο, από την οποία μάλιστα περιμένει το τέταρτό του παιδί!

Γλαφυρή και… ακατάλληλα αναλυτική η περιγραφή της Natacha Rodrigues για την δίωρη συνάντησή τους

“Κατέβασα το παντελόνι μου και έσκυψα γα να του δείξω τα οπίσθιά μου! Τα χαστούκισε και είπε ότι τα λατρεύει” – “Κάναμε σεξ σε όλα τα υπνοδωμάτια του σπιτιού του εκτός από την κρεβατοκάμαρα” – Πλέον δηλώνει πως ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής την χρησιμοποίησε για το σεξ

Δεν λέει να… ησυχάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συχνά – πυκνά βρίσκεται στο προσκήνιο με αφορμή την προσωπική του ζωή.

Τι λέει η νέα… πιπεράτη ιστορία;

Ότι απάτησε την σύντροφό του με μια «εκρηκτική» τηλεπερσόνα. Με την οποία, μάλιστα, φέρεται να αντάλλαζε μηνύματα για δύο ολόκληρα χρόνια! Πάντως η όλη ιστορία «ουρλιάζει» πως πρόκειται για μία κλασική περίπτωση… κυνηγιού των 15 λεπτών δημοσιότητας…

Η είδηση έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο η ίδια η 21χρονη μίλησε για την σχέση της με τον Ρονάλντο. Και ήταν ιδιαίτερα… περιγραφική.

Το μοντέλο Natacha Rodrigues, ισχυρίζεται πως ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης την ικέτευε (!) να του στείλει φωτογραφία με τα οπίσθιά της, ενώ μάλιστα βρίσκονταν ήδη σε σχέση με την τωρινή του σύντροφο. Η οποία, μάλιστα, αυτή την περίοδο κυοφορεί το τέταρτο παιδί του!

Μετά, λοιπόν, από το δίμηνο… texting, οι δυο τους συναντήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο κι έκαναν σεξ. Όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια…

Σε ένα μήνυμά του προς την 21χρονη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να της έγραφε: «Λατρεύω τον πισινό σου. Θέλω να τον δω… από κοντά«!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, λίγες ώρες αργότερα της έστειλε νέο μήνυμα στο οποίο της έλεγε: «Άκρως απόρρητο παρακαλώ«. Η εκρηκτική τηλεπερσόνα δήλωσε πως μετά την «συνύπαρξη» ένιωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο την χρησιμοποίησε.

«Ήξερα πως είχε σχέση αλλά γίναμε φίλοι, υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ μας», λέει. «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και μετά από τόσα μηνύματα ήταν υπέροχο που τον συνάντησα. Η νύχτα που περάσαμε μαζί ήταν ιδιαίτερη. Μετά όμως του είπα πως θα πήγαινα σε ένα πορτογαλικό reality και μου είπε να μην το κάνω. Μέχρι να φύγω με είχε ήδη μπλοκάρει! Τώρα θεωρώ πως απλά με χρησιμοποίησε για σεξ. Δεν μετανιώνω επειδή το να είμαι μαζί του ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Νιώθω όμως προδομένη«, λέει η 21χρονη.

Σήμερα αποκαλύπτει πώς ο 32χρονος άσσος της «Βασίλισσας της Ευρώπης» την προσέγγισε. Αλλά και πως μετά την συνεύρεσή τους της έκανε δώρο ένα… καπέλο του μπέιζμπολ!

Σημειώνεται πως η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σήμερα οκτώ μηνών έγκυος.

Exit mobile version