Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Αυτός είναι ο λόγος που παραιτούνται συνέχεια οι σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ!

“Σεφ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ”: Ένας τίτλος που κάθε μάγειρας θα ήθελε να έχει στο βιογραφικό του.

Κι όμως, κάτι περίεργο συμβαίνει στην κουζίνα της βασιλικής κατοικίας, εφόσον 7 μέλη της έχουν παραιτηθεί σε διάστημα μόλις μερικών μηνών…

Το δυσαρεστημένο προσωπικό αποκαλύπτει πως πολλές φορές δεν προλάβαιναν καν να κοιμηθούν καθώς συχνά οι υπηρεσίες τους χρειάζονταν σε καθημερινή βάση σε διαφορετικές εκδηλώσεις και κατοικίες των γαλαζοαίματων.

Οι πρώην υπάλληλοι της βασίλισσας αποδίδουν, όμως, την παραίτησή τους κυρίως στο φόρτο εργασίας, ο οποίος ήταν πραγματικά αβάστακτος, ενώ προσθέτουν πως παρόλο που πολλές φορές δούλευαν υπερωρίες δεν πληρώνονταν ποτέ γι’ αυτές.

Πηγή από το παλάτι πάντως δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα πως μόνο τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι χαοτική, λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων της βασιλικής οικογένειας. «Το Μπάκιγχαμ βρίσκεται σε αναταραχή και η διάθεση γίνεται σταθερά όλο και χειρότερη.

Επειδή η βασίλισσα το τελευταίο διάστημα μένει πιο συχνά στο κάστρο του Ουίνδσορ, οι σεφ πρέπει να πηγαίνουν εκεί και μετά πίσω στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος χρησιμοποιεί το προσωπικό για εκδηλώσεις. Ζητούν επίσης από τους σεφ να βοηθούν στο παλάτι του Κένσιγκτον τον Ουίλιαμ, την Κέιτ και τον Χάρι και να οργανώνουν δείπνα στο παλάτι του Σεντ Τζέιμς».

Εμείς ελπίζουμε η κατάσταση να βελτιωθεί σύντομα γιατί έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα, βλέπουμε τη βασιλική οικογένεια να πεθαίνει της πείνας και να μην έχει τίποτα να σερβίρει στον επικείμενο φημολογούμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ τον ερχόμενο Ιούνιο.

Πηγή: olivemagazine.gr

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.