Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

«Έχω κάνει λιποαναρρόφηση…» Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός το παραδέχθηκε!

Τη γνωρίσαμε ως «Αλίκη», «Χαρά» και πλέον ως «Χαρούλα» και πράγματι είναι ευχάριστη όπως υποδηλώνουν και τα ονόματα των ρόλων της.

Απολαυστική και αειθαλής, η Ρένια Λουιζίδου μιλάει για το πέρασμα του χρόνου, για τη σχέση της με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της Θάνο Κωνσταντάκη και για το άγχος των Πανελληνίων που ζει φέτος, παρέα με τον γιο της Βίκτορα.

Το πέρασμα του χρόνου σας φοβίζει;

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι παγκόσμιος, πανανθρώπινος, παντοτινός νόμος: Ο άνθρωπος μεγαλώνει και φθείρεται. Η φύση έχει προνοήσει μεγαλώνοντας να «πήζει» το μυαλό και να βρίσκεις από αλλού κάποιες ισορροπίες. Όταν βλέπω το παιδί μου σήμερα 17 χρόνων παλικάρι, δεν με νοιάζει τόσο πολύ που μεγάλωσα εγώ. Επίσης, ίσως επειδή είχα το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, δεν πόνταρα παραπάνω πράγματα στο τι δείχνει η φάτσα μου για να αισθάνομαι ευτυχισμένη και χαρούμενη, γι’ αυτό μπορώ και το διαχειρίζομαι τώρα. Η εναλλακτική μου είναι να πεθάνω νέα, δεν θέλω. Προτιμώ να γεράσω.

Πλαστική έχετε σκεφτεί να κάνετε;

Έχω κάνει μία λιποαναρρόφηση στην κοιλιά πριν από πολλά χρόνια, μετά την εγκυμοσύνη. Θα ξανάκανα, δεν έχω κανέναν απολύτως ενδοιασμό, αλλά με απωθεί που έχει γίνει υστερία αυτό το πράγμα την τελευταία 20ετία. Πολλοί άνθρωποι καταστρέφουν την όψη τους και λειτουργεί σαν ένα βαρέλι χωρίς πάτο, αρχίζεις για ένα ή δύο πράγματα και καταλήγεις σε ένα non-stop κυνηγητό χρόνο με τον χρόνο. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ψυχολογικά, σίγουρα όμως με απωθεί η εμμονή γύρω απ’ αυτό και με κάνει να πηγαίνω από την άλλη.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.