Hallocy

Αυτή είναι η 19χρονη που πούλησε την αγνότητά της για 2,5 εκατ. ευρώ!

Αυτή η πανέμορφη γυναίκα θέλησε να πουλήσει την παρθενιά μέσω ιστοσελίδας ενός γερμανικού πρακτορείου συνοδών πολυτελείας και τελικά τα κατάφερε!

Ανώνυμος επιχειρηματίας από το Αμπού Ντάμπι, προσέφερε στη… δημοπρασία το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για την 19χρονη Αμερικανίδα και έτσι η Ζιζέλ θα μπορέσει να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της και να κάνει τα ταξίδια που επιθυμεί!

«Ούτε στο όνειρό μου δεν φανταζόμουν ότι θα έπιανα τόσο υψηλή προσφορά και θα φθάναμε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ», είπε η Ζιζέλ, αγνώστων λοιπών στοιχείων. «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Θεωρώ ότι αυτή η τάση να πουλάς την παρθενιά σου είναι μια μορφή χειραφέτησης και σοκάρομαι με εκείνους που διαφωνούν. Είναι δική μου απόφαση αν θέλω να περάσω την πρώτη νύχτα μου στο κρεβάτι με κάποιον που δεν είναι ο πρώτος έρωτάς μου».

Το πρακτορείο συνοδών πολυτελείας “Cinderella Escorts”, που ανέλαβε τη «δημοπρασία» έχει ήδη κλείσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στη Γερμανία για την πρώτη νύχτα της Ζιζέλ με τον άγνωστο πλειοδότη. Η κοπέλα θα συνοδεύεται από φύλακα ασφαλείας και μπορεί να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή το ραντεβού.

Exit mobile version