Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Απειλούν πρωταγωνίστρια τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1!

“Αν έρθει κάτω από το σπίτι μου; Αν με περιμένει έξω από το θέατρο”;

Επί πέντε μήνες ζει τον τρόμο. Η Μαρία Δεληκωνσταντίνου, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς 4xxx4 στον ΑΝΤ1, έχει χάσει τον ύπνο της από τις απειλές και τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται από άγνωστο στο διαδίκτυο, ανησυχώντας πλέον σοβαρά για τη σωματική ακεραιότητά της. Οι απειλές ξεκίνησαν μετά το Πάσχα και συνεχίστηκαν ολόκληρο το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να απευθυνθεί στις Αρχές, αλλά και στη Δίωξη Ηλεκρονικού Εγκλήματος.

Η Μαρία Δεληκωνσταντίνου, μιλώντας στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα, περιγράφει την κατάσταση ως ένα σκληρό, άνευ προηγουμένου διαδικτυακό bullying, που άλλαξε δραματικά τη ζωή της. «Τα μηνύματα του άγνωστου αποστολέα δεν σταματούν ούτε μέσα στη νύχτα! Δεν αρνούμαι πως φοβάμαι πολύ, γιατί δείχνει μια εμμονή μαζί μου. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν κυρίως τα υβριστικά posts, όπως μου εξήγησε ψυχολόγος – ψυχίατρος. Όπως καταλαβαίνετε, χρειάστηκε να επισκεφθώ ειδικό γιατρό προκειμένου να το διαχειριστώ σωστά, χωρίς πανικό, αναπτύσσοντας όμως έντονα το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.

Έχασα την ελευθερία μου σαν άνθρωπος. Δεν είμαι χαλαρή, ξέγνοιαστη και ήρεμη όταν κυκλοφορώ στους δρόμους. Λόγω δουλειάς μετακινούμαι συχνά, σχολάω αργά και όταν επιστρέφω στο σπίτι μου -όπου τοποθέτησα κάμερες παντού-, τσεκάρω αυτοκίνητα και οδηγούς, περπατάω γρήγορα και είμαι συνεχώς υποψιασμένη. Αν έρθει κάτω από το σπίτι μου; Αν με περιμένει έξω από το θέατρο; Αυτή δεν είναι φυσιολογική ζωή… Ακούω τον σκύλο μου να γαβγίζει μέσα στη νύχτα και παθαίνω σοκ. Το ίδιο κι όταν ακούσω θόρυβο. Ελπίζω η Αστυνομία σύντομα να τον εντοπίσει από τα ψηφιακά του ίχνη για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.