Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Η Μαρία Πιερίδου καταγγέλλει: «Πήγα για εξωσωματική και τελικά ακρωτηριάστηκε το πόδι μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Της Έρικας Καβάζη

Δυο χρόνια απίστευτης ταλαιπωρίας και ψυχικής οδύνης πέρασε η 32χρονη Μαρία Πιεριδου.

Όνειρο της όπως λέει ήταν να γίνει μητέρα. Και αντ΄αυτου κατέληξε ένα βήμα πριν το θάνατο και με ακρωτηριασμό στο δεξί άκρο από αμέλεια, όπως λέει γιατρών.

Αντώνης Πιερίδου, Πατέρας Μαρίας
“Ήθελε να γίνει μητέρα όπως θέλει να γίνει κάθε κοπέλα. Αποτάθηκε σε μια κλινική και έκλεισε ραντεβού για να κάμει εμβρυομεταφορα. Η Μαρία ήταν με αμυγδαλίτιδα αναφερε το στον μαιευτικό στο αναισθησιολόγο και τον εμβρυολόγο οι γιατροί ειπαν δεν υπάρχει πρόβλημα τους ειπε ότι έπινε την συγκεκριμένη αντιβίωση και θεώρησε ένας από τους τρεις για να προστατεύσει τα έμβρυα να της βάλει μια αντιβίωση / η οποία μόλις της χορηγήθηκε έπαθε ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους.”
Μαρία Πιερίδου
«Έβαλαν μου μια ένεση και εκείνη την ώρα ένιωσα ότι φεύγω ένιωσα το. έχασες τις αισθήσεις σου; Ναι από εκείνη την ώρα δεν καταλάμβανα τίποτε. Το παράπονου μου είναι ότι δεν παραδέχεται κανένας το λάθος του»
Σύμφωνα με τον πατέρα της η Μαρία παρέμεινε για περισσότερο από μια ώρα στην ιδιωτική κλινική μέχρι να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε άλλη ιδιωτική κλινική ενώ παράλληλα της έγινε διαδικασία ανάνηψης.

Αντώνης Πιερίδου, Πατέρας Μαρίας
«Εκεί οι γιατροί και από ότι λέει μαρτυρία μπήκαν από μοιραία αρτηρία για να σώσουν την Μαρία. Ο αγγειολόγος σύμφωνα πάντα με μαρτυρία έφτασε μετά από 36 ώρες στην κλινική που ήταν αργά. Το πόδι της έπαθε γαγκρενα και χρειάστηκε να της το κόψουν. Η πορεία της Μαρίας ήταν πολύ άσχημη. Ήταν σε κόμμα στην εντατική στο νοσοκομείο μακάρι να εν καλά οι άνθρωποι γιατί στην συγκεκριμένη κλινική μας ελεαν να προσευχηθούμε να συγχωρεθεί»
Μαρία Πιερίδου
«Το κατάλαβα αυτό στο μέλαθρον μακάρι να είναι όλοι καλά. Ηρτεν η ψυχολόγος μου και μίλησε μου και επηρα το….οκ»
Μέσω του δικηγόρου της η Μαρία ζητά από τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Υπουργό Υγείας να παρέμβουν ώστε να αρχίσει έρευνα.

Αντώνης Πιερίδου, Πατέρας Μαρίας
«Σήμερα όλοι αυτοί οι γιατροί ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο / Εγώ ζητώ από τον γενικό εισαγγελέα και τον υπουργό υγείας να δούμε τι έγινε σε αυτήν την κοπέλα που την άφησαν σε έτσι κατάσταση»

alphanews.live

Διαβάστε επίσης