Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Μαρία Μπακοδήμου και Φώτης Σεργουλόπουλος ξανά μαζί σε εκπομπή! Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού!

Μπορεί να έχουμε καιρό να τους δούμε μαζί, όμως το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι ενώνεται ξανά!

Ο παρουσιαστής θα εμφανιστεί ως κριτής στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” και μετά από καιρό θα τον δούμε να συνυπάρχει με το αγαπημένο του τηλεοπτικό ταίρι, τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει:

«Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ ξεκινά η διαδικασία των «JUDGE CUTS» που θα οδηγήσει στους Ημιτελικούς και στον Τελικό.

Στη φάση αυτή οι κριτές επιλέγουν ποιοι θα περάσουν στις επόμενες φάσεις, δίνοντας σε κάθε επεισόδιο το εισιτήριο της πρόκρισης σε πέντε διαγωνιζόμενους .

Ευτυχώς σε αυτή τη διαδικασία υπάρχει και η βοήθεια ενός ξεχωριστού guest κριτή που έχει τη δυνατότητα να πατήσει μια φορά το «GOLDEN BUZZER» και να στείλει κατευθείαν κάποιον διαγωνιζόμενο στον Ημιτελικό.

Στα επόμενα 6 επεισόδια των Judge Cuts οι κριτές βλέπουν τους διαγωνιζόμενους – που έχουν ήδη προκριθεί από τις προηγούμενες 15 auditions – σε νέα perfomances. Τι νέο έχουν να παρουσιάσουν, πώς έχουν αξιοποιήσει τις παρατηρήσεις της κριτικής επιτροπής και ποιος θα είναι εκείνος που θα κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις και θα οδηγήσει τον guest κριτή να πατήσει το Golden Βuzzer.

Αφού ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις όλων, ξεκινά μια σύσκεψη μεταξύ των κριτών και του εκάστοτε guest κριτή για να καταλήξουν στους 5 συνολικά διαγωνιζόμενους – τυχερούς που θα εμφανισθούν στην επόμενη φάση.

Μόλις τελειώσει η φάση των JUDGE CUTS, θα ακολουθήσουν οι Ημιτελικοί και ο Τελικός.

Στο πρώτο επεισόδιο των Judge Cuts, καλεσμένος Guest Κριτής ο Φώτης Σεργουλόπουλος».

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.