Site icon Hallocy

Το πρόβλημα υγείας της Khloe Kardashian: Κινδυνεύει να μείνει φαλακρή;

Η εγκυμοσύνη έχει φέρει τα πάνω άτω στη ζωή της Khloe Kardashian και δεν εννοούμε απαραίτητα με καλό τρόπο. Παρά το γεγονός πως εκείνη ακόμη δεν επιβεβαιώνει τίποτα –και ας την έχουμε δει με φουσκωμένη κοιλίτσα- η κύηση της έχει προκαλέσει κάποια προβλήματα για τα οποία η reality star ανησυχεί αρκετά.

Η εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής έχει ως αποτέλεσμα να χάνει τα μαλλιά της. Γνωστή για τις μακριές τρέσες της και τα υπέροχα hair looks της, αναφέρεται πως η Khloe Kardashian έχει παρατηρήσει πολλά κενά μπαλώματα στο κεφάλι της κι αυτό την έχει τρομάξει πολύ. Μια πηγή μάλιστα αναφέρει στο Radar Online, πως η reality star φοβάται πως θα μείνει φαλακρή.

«Βγαίνουν τούφες κάθε φορά που χτενίζεται», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της. Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, η Khloe αλλάζει σαν χαμαιλέοντας τα μαλλιά της –από κοντά σε μακριά, από ombre σε ξανθά κ.ο.κ- και αυτό απ’ ότι φαλινεται σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη της δεν έχει φέρει και πολύ θετικά αποτελέσματα. Είναι πεπεισμένη πως οι βαφές και τα extensions που χρησιμοποιεί τόσα χρόνια θα έχουν ως αποτέλεσμα κενά μπαλώματα στο κεφάλι της και αυτό την έχει αγχώσει πολύ. Σύμφωνα με τον Gary Goldenberg βοηθό καθηγητή δερματολογίας, είναι πολύ κοινό και συνηθισμένο γυναίκες σαν την Khloe να υποφέρουν από απώλεια μαλλιών όταν είναι έγκυες.

«Η τριχόπτωση μπορεί να συμβεί μετά από μία περίοδο συναισθηματικής ή σωματικής ασθένειας όπως η εγκυμοσύνη, μια χειρουργική επέμβαση ή μια αγχωτική κατάσταστη, όπως είναι η απώλεια κάποιου συγγενικού προσώπου», αναφέρει ο δερματολόγος στο Women’s health.

Οπότε δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να αγχώνεται, γιατί δεν κάνει καλό ούτε σε εκείνη, ούτε στο παιδί της.

Exit mobile version