Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Το υπέρογκο ποσό που θα πάρουν οι Οnirama για μία μόνο χριστουγεννιάτικη εκδήλωση! Η επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος!

Με ανακοίνωση απάντησε η εταιρεία management του συγκροτήματος Onirama στα όσα ειπώθηκαν για την αμοιβή του συγκροτήματος για την συναυλία του στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Την τελευταία εβδομάδα αναπαράγονται ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή και την αμοιβή των «Onirama» στο άναμμα του δέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 30 Νοεμβρίου 2017 στην Πλατεία Αριστοτέλους.» Διαβάστε παρακάτω…

«Πρόκειται για αναληθή και ψευδή δημοσιεύματα τα οποία αφορούν το κόστος του συνόλου των εξόδων της εκδήλωσης και όχι την αμοιβή των Onirama, άρα αποτελούν ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση για το συγκρότημα. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από το Δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γενικότερα. Μέχρι τότε, η οποιαδήποτε αναπαραγωγή σχετικών ψευδών δημοσιευμάτων θα μας αναγκάσει να ακολουθήσουμε τη νομική οδό».

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο εν μέσω εντάσεων με τη διπλή ψήφο της προέδρου, Καλυψώς Γούλα. Υπέρ ψήφισαν οι 19 δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης, κατά ψήφισαν 16 δημοτικοί σύμβουλοι (η παράταξη «Εντάξει» με επικεφαλής τον Σταύρο Καλαφάτη, ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης», Γιώργος Αβαρλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι επικεφαλής των παρατάξεων «Γειτονιές σε Δράση» Μόνικα Αϊβάζογλου και «Μένουμε Θεσσαλονίκη», Κωνσταντής Σεβρής και ο δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας), ενώ λευκό ψήφισαν οι Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Κουράκης και Γιώργος Αρβανίτης.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε πει για την αμοιβή του συγκροτήματος των «Onirama» πως η Θεσσαλονίκη «θα πληρώσει για τη συναυλία 19.250 ευρώ, ενώ ο δήμος Λάρισας πέρσι είχε δώσει 8.000 ευρώ λιγότερα. Κάθε φορά τα Χριστούγεννα έρχονται καθυστερημένα, τα παρουσιάζει κάποιος άλλος και ξοδεύουμε περισσότερα από άλλους δήμους».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.