Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Ο ρομαντικός στολισμός και το «βέτο» της νύφης! Τι ζήτησε να μην υπάρχει στην δεξίωση;

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον τόπο καταγωγής τη Αθηνάς, το Γύθειο έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστα άτομα.

Στον γάμο παρευρέθηκαν ελάχιστοι φίλοι και στενοί συγγενείς του ζευγαριού.

Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου
Μάρτυρες στο γάμο του ζευγαριού ήταν η Νίκη Παλλικαράκη από την πλευρά της Αθηνάς και ο Μιχάλης Νέζης από τον Φίλιπππο Μιχόπουλο.

Η Βάσω Λασκαράκη, με την οποία και είναι πολύ στενές φίλες θα παντρέψει την Αθηνά στο θρησκευτικό της γάμο ενώ σύμφωνα με φήμες θα βαφτίσει και τον καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Εμείς στο YouWeekly.gr ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες για την δεξίωση!

Τον στολισμό είχε αναλάβει γνωστή εταιρία της Λακωνίας και η Αθηνά ήταν πολύ εύκολη πελάτισσα!

Το μόνο που ζήτησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ήταν όλος ο στολισμός να είναι αποκλειστικά με φρέσκα λουλούδια και να τηρηθεί πλήρης διακριτικότητα. Ωστόσο, ουδέν κρυπτόν από εμάς!

Μάθαμε λοιπόν ότι το γεύμα μετά τον γάμο έγινε σε εστιατόριο του Έλου, το οποίο και είναι ένα πολύ μικρό χωριό 43 λεπτά έξω από την Σπάρτη! Όπως καταλαβαίνετε, ήταν η ιδανική τοποθεσία για την μέλλουσα μανούλα η οποία και δεν ήθελε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας!

Το θέμα της διακόσμησης ήταν το σάπιο μήλο και στους ίδιους τόνους ήταν μέχρι και το φόρεμα της νύφης!

Τα λουλούδια που επέλεξε η Αθηνά ήταν τα τριαντάφυλλα και το όλο κλίμα ήταν πολύ ρομαντικό! Το εστιατόριο είχε θέα το απέραντο γαλάζιο που συνδυαζόταν άψογα με… τα λευκά τραπεζόμαντηλα που είχε επιλέξει η Αθηνά για να «ντύσει» τον χώρο της δεξίωσης!

Όλα ήταν πολύ απλά ωστόσο οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν με τα δεκάδες λαμπιόνια που ξεκίνησαν να φωτίζουν το εστιατόριο μόλις έπεσε η νύχτα!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.