Site icon Hallocy

Αποκλειστικό! Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου: Τα πανάκριβα μπουκάλια που άνοιξε ο Μιχόπουλος για χάρη της ηθοποιού και όλα όσα έγιναν στο bachelor πάρτι του ζευγαριού!

Αρχικά, ο γάμος έγινε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στην γενέτηρά της ηθοποιού, το Γύθειο, όπου και βρέθηκαν εκεί εκτός από τους συγγενείς της και κάποιοι στενοί φίλοι.

Πριν από τον γάμο όμως, το προηγούμενο βράδυ, δηλαδή, το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου η Αθηνά έκανε ένα bachelor πάρτι και  ξέρουμε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε την βραδιά εκείνη!

To μαγαζί που επέλεξε η Αθηνά για να γιορτάσει το γεγονός αυτό με τους συγγενείς και φίλους της ήταν το Prime All Day Coffee Bar, ένα από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά του Γυθείου και συγκεκριμένα βρίσκεται στην Σκάλα Λακωνίας, το οποίο και ανήκει σε μια πολύ καλή της φίλη από το σχολείο, με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις από τότε έως και σήμερα.

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και την μητέρα της έφτασαν στο μαγαζί κατά τις 10 και μισή για να βεβαιωθούν πως όλα είναι έτοιμα έτσι όπως είχαν ζητήσει και λίγη ώρα μετά φάνηκαν και οι πρώτοι καλεσμένοι.

Η ηθοποιός δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς ήταν βέβαιη πως όλα θα τα έχει φροντίσει η καλή της φίλη που γνωρίζει τι την ευχαριστεί και τι μπορούσε να της χαλάσει την διάθεση…

‘Ηταν πολύ χαμογελαστή, όπως αναφέρει η πηγή μου, και πολύ ευγενική με όλους. Απλά ντυμένη, με ένα total black σύνολο, χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή της ενώ από το πλευρό της δεν έφυγε λεπτό ο πλέον σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος.

Παρά το γεγονός πως στο τραπέζι υπήρχαν αρκετά ποτά – τα οποία να σημειωθεί πως ήταν όλα σπέσιαλ – και πανάκριβες φιάλες, η Αθηνά αρκέστηκε σε ένα ποτήρι κρασί και νερό. Κατά τη 1 το βράδυ το πάρτι τελείωσε και η εγκυμονούσα ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της και την μητέρα της αποχώρισαν από το μαγαζί…

Exit mobile version