Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

«Ραγίζει» καρδιές η ιστορία της σκυλίτσας που εγκαταλείφθηκε και πέθανε από την στεναχώρια της – Φωτογραφία

Κανέναν χρήστη του διαδικτύου δεν αφήνει ασυγκίνητο η ιστορία ενός σκύλου που έγινε viral. Πρόκειται για μία σκυλίτσα, δύο ετών, που ο ιδιοκτήτης της την εγκατέλειψε σε ένα αεροδρόμιο και πέθανε από τη στεναχώρια της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο σκύλος περιπλανιόταν για περισσότερο από ένα μήνα γύρω από τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Palonegro κοντά στην πόλη Bucaramanga της Κολομβίας, ελπίζοντας πως ο ιδιοκτήτης της θα έρθει να την πάρει. Τόσο οι υπάλληλοι του αεροδρομίου, όσο και οι επιβάτες προσέφεραν νερό και φαγητό στο σκυλί, που όμως αρνούνταν πεισματικά να φάει ή να πιει.

Οι αρχές του αεροδρομίου ενημέρωσαν τη φιλοζωική που την πήρε τελικά, σαφώς υποσιτισμένη, για να την περιθάλψει. Οι κτηνίατροι που τη φρόντισαν της έδωσαν το όνομα «Nube Viajera» που σημαίνει «Περιπλανώμενο Σύννεφο», λόγω της τύχης, αλλά και του χρώματος της σκυλίτσας.

Image result for Palonegro airport dog

«Θεωρούμε πως είχε σπίτι και ιδιοκτήτη, ο οποίος την εγκατέλειψε γιατί ο σκύλος δεν έφυγε ποτέ από το αεροδρόμιο», εξηγεί ο κτηνίατρος Alejandro Sotomonte. Όταν η Nube Viajera έφτασε στο καταφύγιο ήταν τόσο αδύναμη που μόλις και μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια της.

Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, παρά το γεγονός πως έλαβε τροφή και φάρμακα μέσω ενδοφλέβιας ένεσης, η υγεία του σκύλου επιδεινώθηκε περαιτέρω λόγω της θλίψης που αισθανόταν μέχρι να πεθάνει.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης