Site icon Hallocy

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για την μάχη του με τον καρκίνο! «Ναι, πέρασα καρκίνο. Τι να κάνω τώρα, να κλάψω; »

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε την μάχη του με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός και Δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές του χωρίς περιστροφές και η εξομολόγηση του είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστική.

«Ναι, πέρασα καρκίνο (σ.σ. Κάτι που αποκάλυψε πριν από μερικούς μήνες). Τι να κάνω τώρα, να κλάψω; Επίσης έχω κάνει, στα 35-40 μου, τρεις καταλύσεις καθετήρα (ablation). Αυτό που είσαι στο χειρουργείο επί 9 ώρες χωρίς ύπνωση και σου βάζουν καλώδια μέσα στην καρδιά σου. Μια εμπειρία που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο μου εχθρό, ούτε καν στο Χίτλερ.» λέει μεταξύ άλλων στο oneman.gr.

Όσο για το εάν θα ετοιμάσει την… αυτοβιογραφία του, ο ίδιος απαντά: «Την αυτοβιογραφία την θεωρώ τη μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να κάνει άνθρωπος. Ακόμη και ο άλλος το αξίζει, ακόμη και αν είναι κανονικά ημίθεος. Το να καθίσει δηλαδή, ακόμη και ένας τέτοιος άνθρωπος, και να πει λεπτομέρειες για τη ζωή του, το θεωρώ κακή στιγμή».

Exit mobile version