Σάββατο, 13 Αυγούστου

Σοκ! Κατηγορείται πασίγνωστος τραγουδιστής για βιασμό: «Με ανάγκασε να του κάνω…»

Νέο σκάνδαλο ξέσπασε στο χώρο της διεθνούς showbiz, καθώς μέλος τωνBackstreet Boys, του boy band που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και «έκαψε καρδιές» στα ‘90s, κατηγορείται για βιασμό!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Melissa Schuman, πρώην τραγουδίστρια, το 2002, ο Nick Carter την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια την βίασε, μέσα στο διαμέρισμά του.

Το διάστημα εκείνο έβγαινα με ένα αγόρι. Θυμάμαι με είχε καλέσει στο σπίτι του για να κάνουμε παρέα και είχα πάρει μαζί μου και μια φίλη. Παίξαμε vlideo games, ήπιαμε ένα σφηνάκι και στη συνέχεια μου ζήτησε να πάω στο γραφείο του για να ακούσω τα καινούργια τραγούδια που ετοίμαζε», εξιστορεί στο blog της η Schuman, η οποία τότε ήταν 18 ετών και το μέλος του γκρουπ, ο οποίος θεωρούταν ο απόλυτος σταρ του, 22.

Όπως λέει η ίδια, ο Carter άρχισε να τη φιλά και προσπάθησε να ξεκουμπώσει το παντελόνι της, ενώ δεν σταματούσε παρά τις εκκλήσεις της, καθώς η ίδια ήταν παρθένα και ήθελε να παραμείνει μέχρι τον γάμο της. Στη συνέχεια, της έκανε στοματικό σεξ και την ανάγκασε να κάνει και σε εκείνον, λέγοντάς της «το έκανα για σένα και το δίκαιο είναι να το κάνεις για μένα».

Στη συνέχεια ,σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την μετέφερε στο υπνοδωμάτιό του και την βίασε. «Ήταν πιο δυνατός και πολύ μεγαλύτερος από μένα. Αισθανόμουν φοβισμένη και παγιδευμένη. Εκείνος άρχισε να θυμώνει μαζί μου και να γίνεται ανυπόμονος. Δεν μπορούσα να φύγω… Σκέφτηκα πως ο μόνος τρόπος να φύγω από εκεί ήταν να τελειώσω αυτό που άρχισε. Τότε είδα τον εαυτό μου, την αντανάκλαση μου, με παρακολουθούσα να κάνω κάτι που σιχαινόμουν. Με παρακολουθούσα να παρενοχλούμαι, να αναγκάζομαι να κάνω κάτι παρά τη θέληση μου», αναφέρει.

Η Schuman δεν μίλησε για το περιστατικό στην φίλη της που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο διαμέρισμα, αλλά το είπε στον μάνατζέρ της, ο οποίος την συμβούλευσε να μην μιλήσει καθώς ο Carter θα μπορούσε να της καταστρέψει την καριέρα.

Μέχρι στιγμής, ο τραγουδιστής, που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού, δεν έχει απαντήσει στα όσα του προσάπτονται.

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε επίσης