Site icon Hallocy

Αποκάλυψη! Στην δημοσιότητα το πρόσωπο της 19χρονης που πιάστηκε με κοκαϊνη… χωρίς πίξελ!

Αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη είναι η νεαρή Ελληνίδα που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Άφωνοι οι συγγενείς της δεν μπορούν να πιστέψουν πως το 19χρονο μοντέλο έπεσε στα δίχτυα της μαφίας των ναρκωτικών.

«Η νεαρή κοπέλα είναι θύμα κάποιων διεθνών κυκλωμάτων εμπορίας κοκαΐνης. Φαίνεται καθαρά ότι δεν υπήρχε προηγούμενη εμπλοκή της και λόγω της ηλικίας της, αλλά και λόγω της πατρίδας της, την Μυτιλήνη, όπου ποτέ δεν απασχόλησε κανέναν, πόσο μάλλον, όταν ο πατέρας της είναι γνωστός, έντιμος αστυνομικός που υπηρετεί στη Μυτιλήνη».

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένος ο αστυνομικός πατέρας της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου πιστεύει ότι η κόρη του πιθανότατα έπεσε θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μιλήσει μαζί της και έτσι οι συνάδελφοί του στο νησί της Λέσβου συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για το Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 19χρονης γνώριζαν ότι η νεαρή βρισκόταν στην Καλαμάτα και παρακολουθούσε μαθήματα σε κάποιο ΙΕΚ. Η κοπέλα είχε φύγει από το νησί στις 31 Αυγούστου και επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τους γονείς της, οι οποίοι έμαθαν για τη σύλληψή της από την τηλεόραση.

Πηγή φωτογραφιών: Espresso / makeleio.gr

Exit mobile version