Δευτέρα, 27 Ιουνίου

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα με την θερμοκρασία να φτάνει τους 21 βαθμούς!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένη συννεφιά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά, το απόγευµα, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις και τοπικά είναι πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, κυρίως µετά το µεσηµέρι.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Τη ∆ευτέρα, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, το Σαββατοκύριακο και µη αξιόλογη µεταβολή, τη ∆ευτέρα.

Διαβάστε επίσης