Site icon Hallocy

Πόλεμος!!! Αυτούσια η επιστολή παραίτησης της 24 ώρες πριν τον τελικό Σταρ Κύπρος

Δεν σταματούν με τίποτα τα προβηματα στο Σταρ Κύπρος. Μετά την παραίτησή της, «βόμβα», διέρρευσε πριν από λίγο και η επιστολή παραίτησής της προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του TVONE κύριο Κώστα Ζερβό. Ο λόγος για την Αντωνία Τσαγκαλίδου, αρχισυντάκτρια των καλλιστείων Σταρ Κύπρος η οποία φαίνεται να είναι σε απόλυτο πόλεμο με τον παραγωγό τον καλλιστείων, Νότη Παναγιώτου. Δείτε τα σκληρά λόγια που χρησιμοποιεί εναντίον του, μιλώντας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του TVONE:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση της αρχισυντάκτριας του Σταρ Κύπρος, καθώς για πολλοστή φορά θίγεται η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική μου οντότητα.

Συγκεκριμένα, σε απαντητικό email που έλαβα σήμερα από την σκηνοθέτη του Σταρ Κύπρος , η κ. Σοφία Βουργίδου με ενημέρωσε ότι τα κείμενα τα οποία της έστειλα προς έγκριση για ηχογράφηση είναι επί της ουσίας περιττά, αφού είχαν ήδη συνταχθεί και σταλεί από τον παραγωγό της εκπομπής, κ. Νότη Παναγιώτου.

Η εν λόγω αρμοδιότητα εμπίπτει, όπως γνωρίζετε, στα καθήκοντα του αρχισυντάκτη, που φέρει και την ευθύνη του περιεχομένου που βγαίνει στον αέρα, εξ ου και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποια ήταν τα κίνητρα του κ. Παναγιώτου ή γιατί δεν θεώρησε χρήσιμο να με ενημερώσει σχετικά.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο παραγωγός της εκπομπής με παρακάμπτει και προβαίνει σε ανάλογες ενέργειες, αρχής γενομένης από τη στιγμή που τον ενημέρωσα για την απόφαση μου να σας γνωστοποιήσω συμπεριφορές και αποφάσεις του που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ενδεχομένως να είχαν στη συνέχεια αρνητικές συνέπειες για το ίδιο το κανάλι.

Παρά το γεγονός ότι απομένει μόνο ένα live show για το πέρας του Star Κύπρος, εντούτοις θεωρώ ότι η συμμετοχή μου κατέστη εκ των πιο πάνω περιττή και ανεπιθύμητη. Θεωρώ δε ότι για λόγους αρχής, η συμμετοχή μου υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατη.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπό σας για την ευκαιρία που μου δώσατε και ελπίζω να μπορέσουμε μελλοντικά να ανανεώσουμε τη μεταξύ μας συνεργασία.

Με εκτίμηση Αντωνία Τσαγκαλίδου»

http://dailystarscy.com

Exit mobile version